مقاله مکان یابی جاذبه ها زیرساخت های گردشگری استان کهگیلویه و بویر احمد با استفاده از تکنیک GIS به تفکیک شهرستان ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مکان یابی جاذبه ها زیرساخت های گردشگری استان کهگیلویه و بویر احمد با استفاده از تکنیک GIS به تفکیک شهرستان ها دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مکان یابی جاذبه ها زیرساخت های گردشگری استان کهگیلویه و بویر احمد با استفاده از تکنیک GIS به تفکیک شهرستان ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مکان یابی جاذبه ها زیرساخت های گردشگری استان کهگیلویه و بویر احمد با استفاده از تکنیک GIS به تفکیک شهرستان ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مکان یابی جاذبه ها زیرساخت های گردشگری استان کهگیلویه و بویر احمد با استفاده از تکنیک GIS به تفکیک شهرستان ها :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
امروزه اهمیت جاذبه های گردشگری و رونق صنعت توریسم، یکی از منابع مهم درآمد کشورهای پیشرفته و حتی برخی از کشورهای در حال توسعه می باشد. این صنعت اگ به صورت درست مکان یابی گردد می تاند، علاوه بر توسعه پایدار این بخش، پایداری سایر بخش های اقتصادی را نیز تأمین نماید. استان کهگیلویه و بویر احمد، به دلیل برخورداری از شرایط مناسب آب و هوایی قرار گیری در مجاور استان های گرمسیری به عنوان یکی از کانون های اصلی جاذبه های گردشگری کشور به ویژه در فصول گرم سال می باشد. طی دهه های گذشته توجه چندانی نسبت به رونق صنعت توریسم در این استان نشده است، که با وجود پتانسیل های فراوان چالش ها و مشکلات فراوانی برای ورود گردشگران به این منطقه بوجود آورده است. در این پژوهش ضمن بررسی جاذبه ها و زیرساخت های گردشگری استان به تفکیک شهرستان ها (پنج شهرستان) با استفاده از تکنیک GIS به مکان یابی این جاذبه ها و زیر ساخت ها در هر کدام از شهرستان ها پرداخته شده و سپس راهکارهای کاربردی و پیشنهادی جهت توسعه پایدار گردشگری در م ناطق مورد مطالعه ارائه شد. نتایج حاصل از این پژووهش نشان داد که حدود نیمی از جاذبه های گردشگری توریسم پذیر استان علی رغم داشتن پتانسیل های فراوان از حیث ارائه امکانات و خدمات گردشگری در موقعیت های نامناسبی مکان یابی شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.