مقاله کاربرد فرآیند فنتون درحذف COD رنگ و کدورت ازشیرابه قدیمی خاکچال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد فرآیند فنتون درحذف COD رنگ و کدورت ازشیرابه قدیمی خاکچال دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد فرآیند فنتون درحذف COD رنگ و کدورت ازشیرابه قدیمی خاکچال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد فرآیند فنتون درحذف COD رنگ و کدورت ازشیرابه قدیمی خاکچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد فرآیند فنتون درحذف COD رنگ و کدورت ازشیرابه قدیمی خاکچال :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
شیرابه یکی از فراورده های محلهای دفن زباله های شهری و نیز به عنوان فاضلابی است که عمده ترین اثرات زیست محیطی نامطلوب را درپی دارد اکسیداسیون پیشرفته یکی از روشهای جدید تصفیه می باشد که از میان فرایندهای مختلف آن استفاده از فرایند فنتون H2O2/Fe+2 به دلیل سهولت اجرا امکان به کارگیری آن درمقیاس های مختلف و ملاحظات اقتصادی روشی مناسب می باشد دراین تحقیق تصفیه پذیری شیرابه با استفاده از فرایند فنتون مورد آزمایش قرارگرفته و تاثیر پارامترهای مهم از قبیل مقادیر Fe(II) ، H2O2 pH و زمان های مختلف واکنش مورد بررسی قرارگرفته است بیشترین میزان حذف COD و رنگ وکدورت در شرایط بهینه mg/l =1375 Fe2+ ، mg/l =3500 H2O2 =3 ، pH و زمان ۷۵دقیقه به میزان ۷۸و۹۸درصد و۱۰۰ درصد حاصل شد و نسبت BOD5/COD روند افزایشی داشته و از ۰/۳۶ به ۰/۸ افزایش یافت که نشان دهنده افزایش تصفیه پذیری بیولوژیکی شیرابه پس از انجام فرایند فنتون بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.