مقاله تجزیه و تحلیل ابعاد کیفی تعداد به سیستم‌های اطلاعاتی آموزشی دانشگاه‌ها (مطالعه موردی: سیستم آموزشی جامع گلستان دانشگاه یزد )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه و تحلیل ابعاد کیفی تعداد به سیستم‌های اطلاعاتی آموزشی دانشگاه‌ها (مطالعه موردی: سیستم آموزشی جامع گلستان دانشگاه یزد ) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل ابعاد کیفی تعداد به سیستم‌های اطلاعاتی آموزشی دانشگاه‌ها (مطالعه موردی: سیستم آموزشی جامع گلستان دانشگاه یزد )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل ابعاد کیفی تعداد به سیستم‌های اطلاعاتی آموزشی دانشگاه‌ها (مطالعه موردی: سیستم آموزشی جامع گلستان دانشگاه یزد )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل ابعاد کیفی تعداد به سیستم‌های اطلاعاتی آموزشی دانشگاه‌ها (مطالعه موردی: سیستم آموزشی جامع گلستان دانشگاه یزد ) :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
کیفیت داد یکی از ضرورت‌های اجتناب‌ناپذیر برای سازمان‌هایی است که برای موفقیت در محیط‌های رقابتی فعالیت می‌کنند. دانشگاه‌ها از جمله سازمان‌هایی هستند که سیستم‌های اطلاعاتی آموزشی آن‌ها به عنوان یکی از شاخه‌های سیستم‌های اطلاعاتی نیاز به کیفیت داده بالا دارد . این پژوهش به دنبال سنجش کیفیت داده‌ و شناسایی و رتبه بندی ابعاد گوناگون آن در سیستم‌های اطلاعاتی آموزشی دانشگاه‌ها می‌باشد و به این منظور سیستم آموزشی جامعه گلستان دانشگاه یزد به عنوان مورد مطالعه انتخاب شده است . این پژوهش در دو مرحله انجام شده است که در مرحله اول آن کیفیت داده سیستم سنجیده شده و ابعاد گوناگون آن شناسایی می‌شوند. در مرحله دوم ابعاد شناسایی شده از مرحله اول رتبه‌بندی می‌شود. نتیجه پژوهش نشان می‌دهد در سیستم گلستان کیفیت داد رعایت شده و تمامی ابعاد آن در سیستم وجود دارد. رتبه‌بندی ابعاد نیز نشان می‌دهد قوی‌ترین ابعاد کیفیت داد در سیستم گلستان عبارتند از: اعتبار و درستی داده‌ها و اطلاعات، بدون خطا و صحیح بودن داده‌ها و اطلاعات ، تأمین امنیت و حفاظت داده‌ها و اطلاعات. در پایان جهت افزایش کیفیت داده سیستم‌های اطلاعاتی آموزشی دانشگاه‌ها با توجه به معیارهایی که در صد ضعیف‌ترین رعایت شده است پیشنهاداتی ارائه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.