مقاله مقایسه بازدهمصرف گرما درروشهای مختلف خشک کردن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه بازدهمصرف گرما درروشهای مختلف خشک کردن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه بازدهمصرف گرما درروشهای مختلف خشک کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه بازدهمصرف گرما درروشهای مختلف خشک کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه بازدهمصرف گرما درروشهای مختلف خشک کردن :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
قارچ خوراکی دارای مواد با ارزش غذایی زیاد مانند آب املاح و انواع ویتامین ها می ابشد قارچ خوراکی دکمه ای سفید رایج ترین قارچ خوراکیدرجهان می باشد مصرف مقدار زیادی از انرژی درصنعت خشک کردن خشک کردن را یک عملیات با مصرف انرژی بالا ولی با اهمیت زیاد صنعتی مطرح می سازد دراین مطالعه بازدهمصرف گرما با بکارگیری از روشهای مختلف خشک کردن از جمله جریان هوای داغ مایکرویو خلا فروسرخ مایکروویو خلا و جریان هوای داغ فروسرخ بررسی شد آزمایشات درتیمارهای مختلف درخشک کنهای موردنظر بررسی شدند نتایج حاصل از آزمایشات نشان داد که بیشترین بازده حرارتی مربوط به خشک کن تحت خلا و کمترین بازده حرارتی مربوط به خشک کن مایکروویو بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.