مقاله طراحی مفهومی سیستم مدیریت پسماند خطرناک در پالایشگاه های گازی (مطالعه موردی: فازهای ۲۲، ۲۳ و ۲۴ پارس جنوبی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی مفهومی سیستم مدیریت پسماند خطرناک در پالایشگاه های گازی (مطالعه موردی: فازهای ۲۲، ۲۳ و ۲۴ پارس جنوبی) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی مفهومی سیستم مدیریت پسماند خطرناک در پالایشگاه های گازی (مطالعه موردی: فازهای ۲۲، ۲۳ و ۲۴ پارس جنوبی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی مفهومی سیستم مدیریت پسماند خطرناک در پالایشگاه های گازی (مطالعه موردی: فازهای ۲۲، ۲۳ و ۲۴ پارس جنوبی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی مفهومی سیستم مدیریت پسماند خطرناک در پالایشگاه های گازی (مطالعه موردی: فازهای ۲۲، ۲۳ و ۲۴ پارس جنوبی) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
از جمله مهم ترین مراکز تولید پسماند خطرناک در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، پالایشگاه های گازی است که عدم برنامه ریزی صحیح در خصوص تدوین سیستم جامع مدیریت پسماندهای پالایشگاهی، منجر به بروز آلودگی-های مختلف در این منطقه شده است. طراحی مفهومی یکی از مراحل طراحی سیستم جامع مدیریت پسماند است که ضمن شناسایی دقیق تر پسماندهای تولیدی به لحاظ کمّی و کیفی، نحوه ذخیره در محل، جمع آوری، حمل و نقل و دفع پسماندهای خطرناک با جزییات بیشتر تشریح شده و در آن گزینه های محتمل برای مدیریت پسماندهای مختلف پیشنهاد می شود. هدف از انجام این تحقیق، طراحی مفهومی سیستم مدیریت پسماند خطرناک در پالایشگاه گازی فازهای ۲۲، ۲۳ و ۲۴ به عنوان یکی از اصلی ترین مراکز تولید پسماند خطرناک در سایت ۲ پارس جنوبی می باشد. بدین منظور ابتدا کلیه پسماندهای تولیدی در هر واحد فرایندی شناسایی شده و کمیت، کیفیت و تواتر تولید هر پسماند تعیین شده است. در ادامه با استفاده از تعاریف و دستورالعمل های ملی و بین المللی، پسماندهای تولیدی طبقه بندی و کدگذاری شده اند. در نهایت پسماندهای خطرناک به چهار گروه پسماندهای جامد با ترکیبات آلی، پسماندهای جامد با ترکیبات معدنی، پسماندهای نیمه جامد و پسماندهای مایع تقسیم بندی شده و برای هر گروه، روش مدیریت پسماند که شامل تلفیقی از روش های بازیافت، پسماندسوزی، تصفیه و دفن در زمین می باشد، پیشنهاد شده است. از نتایج حاصل از این تحقیق می توان در ارائه برنامه تفصیلی مدیریت پسماند در پالایشگاه های گازی موجود در منطقه و همچنین تدوین سیستم یکپارچه مدیریت پسماندهای خطرناک در کل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.