استاندارد ASTM در سیم های برش الماسه و تعیین قطر بیرونی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استاندارد ASTM در سیم های برش الماسه و تعیین قطر بیرونی آن دارای ۶۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استاندارد ASTM در سیم های برش الماسه و تعیین قطر بیرونی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه استاندارد ASTM در سیم های برش الماسه و تعیین قطر بیرونی آن

تقدیر و تشکر

چکیده

مقدمه

فصل اول

آشنایی با روشهای مختلف استخراج سنگ

۱-۱ـ مقدمه

۱ـ۲ـ روش استخراج با چال های موازی

۱-۳- استخراج بلوک به کمک پارس و گوه

۱ـ۴ ـ استخراج بلوک به شیوه مکانیکی

۱ ـ ۵ ـ استخراج به کمک مواد ناریه سبک

۱ ـ ۶ ـ استخراج با ماشین های شیارزن ( هاواژ )

۱ ـ ۶ ـ ۱ ـ ماشین شیارزن با باوزی زنجیر دار

۱ـ ۶ ـ ۲ـ ماشین هاواژ با دیسک برنده

۱ ـ ۶ ـ ۳ : ماشین شیارزن با صفحه فرز

۱ ـ ۷ ـ روش استخراج هیدرومکانیکی

۱ ـ ۸ ـ روش استخراج به کمک حرارت

۱ ـ ۹ ـ روش استخراج با سیم برش فولادی

۱ـ ۱۰ ـ روش استخراج سنگ با سیم برش الماسه

فصل دوم

بررسی خواص فیزیکی ومکانیکی

سنگ‌های ساختمانی ومقایسه آن با

استاندارد ASTM

۲ـ ۱ ـ مقدمه

۲-۲ خواص فیزیکی ومکانیکی سنگ های چینی ایران

۲ ـ ۳ مقایسه خواص فیزیکی ومکانیکی سنگ های چینی ایران با استاندارد ASTM

۲ ـ ۳ مقایسه خواص فیزیکی ومکانیکی سنگ های چینی ایران با استاندارد ASTM

فصل سوم

سیم برش الماسی و تعیین قطربیرونی

سیم برش مطابق با استاندارد ASTM

۳ـ۱ ـ مقدمه

۳ـ۲ـ۱ـ دستگاه تأمین کننده حرکت سیم

۳ـ۲ـ۲ ـ سیم برش الماسه : سیم برش الماسه به طور کلی شامل این قسمتهاست

۳ ـ۳ ـ مهره های الماسه دار ( سیگمنت ها )

۳ ـ۴ ـ مشکلات ومعایب سیگمنت های آبکاری شده برقی

۳ـ ۵ ـ مزایای تولید سیم الماسه به صورت اشباع شده

اندازه گیری قطر بهینه سیم برش

۳ـ ۷ ـ آزمایشات مربوط به قطر بهینه سیم برش

۳ـ ۸ ـ مزایای استفاده از سیم برش الماسی

فصل چهارم

نتیجه گیری و پیشنهادات

منابع

 

 مقدمه :
روشهای متعدد و متنوعی برای استخراج سنگ های ساختمانی وجود دارد . استفاده از مواد منفجره ،برش با جت آب ، لیزر ، شعله وغیره به دلایلی از قبیل هزینه تمام شده بالا ، محدودیت تجهیزات ، مطالعاتی بودن روش و پایین آوردن کیفیت قواره، کاربرد زیادی در استخراج سنگهای ساختمانی ندارند. روش مرسوم در اکثر معادن سنگ های ساختمانی ، استفاده از سیم برش الماسه و مواد انبساطی است .در سالهای اخیر با پیشرفت علم مواد در ساخت سیم های مرکب الماس دار با مقاومت بالای مس ونبوبیم، استفاده از این تکنولوژی با توجه به مرغوبیت تولید، کنترل روند پیشرفت کار، بهداشت کاری کارگران و هزینه های تمام شده ی استخراج و حمل بیش از گذشته مورد توجه متخصصان قرار گرفته است. هر چند استفاده از این روش نیز به نوبه ی خود مشکلاتی از قبیل هزینه بالای سیگمنت ، پارگی سیم در حین کار و عدم دسترسی به آب در تراز های بالا را به همراه دارد . در این مطالعه ضمن معرفی و مقایسه ی روشهای استخراج سنگ ، کاربردی ترین روش به نام سیم برش الماسی معرفی می‌گردد.
فصل اول:
 آشنایی با روشهای مختلف استخراج سنگ
۱-۱ـ مقدمه :
با توجه به پیشرفت روزافزون صنعت و معدن و اهمیت بالای آن ، امروزه بسیاری از معادن باارزش ایران به روش رو باز استخراج می شوند. ایران تنوع چشمگیری از سنگهای تزیینی مختلف را در خودجای داده است ، ولی متأسفانه سهم چندانی از بازارهای جهانی را کسب نکرده است. گرچه عوامل متعددی در این عدم موفقیت سهیم هستند ولی روشهای نامناسب تولید، استخراج و فرآوری به ویژه برای سنگها ی سخت مانند گرانیت باعث گردیده است تا نتوان از پتانسیل های معدنی ایران استفاده بهینه نمود . ابزارهای اولیه بشر برای کندن سنگ واستفاده از آن بسیار ساده و ابتدایی بودند اما توسعه سریع و پیشرفت بشر در زمینه های تکنولوژی باعث ایجاد تغیرات عمده در ساختار اقتصادی و اجتماعی جامعه گردید و روشهای متعدد و متنوعی را برای استخراج سنگ پیش روی بشر قرار داد . روشهای متعددی از جمله استفاده از مواد منفجره ، مواد منبسط شونده ، سیم برش ، جت شعله، جت آب و لیزر برای استخراج سنگهای ساختمانی مورد استفاده قرار گرفت .
در این فصل سعی بر این است انواع روشهای برش سنگ معرفی و توضیحات مختصری  در ارتباط با این روشها به رشته تحریر در آورده شود و در فصل سوم بهینه ترین روش استخراج سنگ به نام روش سیم برش الماسی به طور اخص مورد بحث و  معرفی قرارگیرد .
علاوه بر روش استخراج سنگهای ساختمانی به کمک مواد ناریه که تفاوت عمده ای با استخراج سایر مواد معدنی ندارد وفقط با کنترل فاصله چالها و انتخاب نوع مواد ناریه ومیزان خرج گذاری و استخراج قطعات بزرگتر اقدام می گردد . روشهای دیگر به شرح زیر می باشد :
۱ـ۲ـ روش استخراج با چال های موازی :
روش استخراج سنگ به کمک چالهای موازی ، قدیمی ترین روش استخراج سنگ از سینه کار می‌باشد. در این روش ابتدا در خط مورد نظر که بعداً ضلعی از صفحه جدا شدنی خواهد بود ، تعدادی چال به فواصل معین از یکدیگر حفر می گردد .فاصله چال های یک ردیف می تواندتا چندین سانتیمتر متغیر باشد. این امر به نوع سنگ ، وزن مخصوص واستحکام سنگ بستگی دارد.هر چه چال ها به هم نزدیکتر باشند ، بلوک بهتر ومطمئن تر جدا می شود . البته از نظر اقتصادی تعداد زیاد چال ها پر هزینه است و باید فاصله مناسب چال ها را برای هر نوع سنگ با آزمایشات متعدد به دست آورد .
همچنین عمق چال به جنس سنگ و ارتفاع بلوک مورد نظر بستگی دارد . مثلاً :
?    گرانیت چهار پنجم ارتفاع بلوک
?    سنگ آهک یک سوم تا یک دوم ارتفاع  بلوک
?    مرمر دو سوم ارتفاع بلوک
استخراج سنگ به کمک چال های موازی برای کانسارهایی که لایه بندی طبیعی دارند و نیاز به حفر چال های افقی ندارند ، نظیر معادن تراورتن با موفقیت انجام می‌گیرد.
پس از حفر چال های مورد نیاز به سه روش بلوک را از توده سنگ جدا می کنند.
۱-۳- استخراج بلوک به کمک پارس و گوه :
پس از حفر چال ها در هر یک ، دو تیغه ی فلزی و یک گوه که از جنس فلز محکم است، قرار می گیرد.در این حالت ابتدا گوه به کمک یک چکش سبک ، جا گذاری می شود. سپس با یک پتک عمل ضربه زنی به روی گوه با شکافتن سنگ صورت می گیرد .
۱ـ۴ ـ استخراج بلوک به شیوه مکانیکی :
در این روش جهت جدا کردن بلوک از توده سنگ پس از حفر چال ها از یک نوع چکش هیدرولیکی استفاده می شود. با این روش زمان استخراج کاهش می یابد و قدرت بدنی کمتری لازم است .
این چکش ها قدرت زیادی دارند و با یک پمپ هیدرولیکی راه اندازی می شوند. نیروی محرکه می تواند توسط نیروی برق و یا هوای فشرده تأمین گردد . در برخی موارد ، پمپ هیدرولیکی به وسیله موتور بنزینی به حرکت در می آید.
۱ ـ ۵ ـ استخراج به کمک مواد ناریه سبک :
در معادن سنگ گرانیت معمولاً ابتدا چالهای عمودی و افقی به فواصل مناسب حفر می شوند آنگاه با استفاده از مواد ناریه مخصوص و فتیله انفجاری آتشبازی صورت می گیرد وبلوک از توده سنگ جدا می شود . در این روش برای آتشبازی از مواد منفجره ای که وزن مخصوص وسرعت انفجار کم دارند مانند K – Pipecharg استفاده می شود . این ماده منفجره از مواد نیتروگلیسیرینی است و قدرت تخریبی آن کمی از باروت بیشتر می باشد و به شکل استوانه ای تهیه می گردد.
۱ ـ ۶ ـ استخراج با ماشین های شیارزن ( هاواژ ) :
ماشین های شیارزن در سنگهایی که سختی آن چندان زیاد نیست با موفقیت به کار رفته ولی در سنگهای سخت نظیر گرانیت نتیجه مطلوبی نداشته است . روش استخراج به کمک ماشین شیارزن بدین گونه است که با ماشین صفحات از پیش تعیین شده سنگ را می برند و بلوک را از سینه کار جدا می کنند . ماشین های شیار زن طوری به کار گرفته می شوند که صفحات ، پیاپی از بلوک های متعددی در طول یک خط بریده می شوند و بدین وسیله جابه جایی ماشین به حداقل می رسد . سه دسته ماشین شیارزن وجود دارد :
الف ) ماشین شیارزن با بازوی زنجیر دار
ب ) ماشین شیارزن با دیسک برنده
 ج ) ماشین شیارزن با صفحه فرز
۱ ـ ۶ ـ ۱ ـ ماشین شیارزن با باوزی زنجیر دار :
این دستگاه دارای بازویی است که روی آن زنجیری به سرعت حرکت می کند . در نتیجه گردش زنجیر و حرکت بازو ، شیاری به ضخامت۴ سانتی متر در سنگ ایجاد می شود .ماشین میتواند به صورت عمودی یا افقی قرار گیرد . در نتیجه این ماشین قادر است شیار عمودی یا افقی در ماشین ایجاد نماید . دستگاه شیارزن بر روی ریل حرکت می کند و حرکت دستگاه در جهت مورد نیاز به طور هیدرولیکی انجام می شود وموازی ریل عمود بر سطحی که ریل برروی آم قرار دارد ، شکافی ایجاد می نماید .
با جابه جا کردن دستگاه شکاف هایی عمودی بر شکاف قبلی نیز پدید می آیند. با قرار دادن دستگاه در کف پله وتغییر وضعیت ، دستگاه شیار افقی ایجاد می کند و به این ترتیب بلوک های مورد نظر در سینه کار آزاد می شوند . انتقال دستگاه از محلی به محل دیگر وهمچنین تغییر جهت آن ، توسط جرثقیل و یا لودر انجام می‌گیرد. چنانکه گفته شد ، ضخامت برش به وسیله ماشین شیار زن زنجیر دار حدود ۴۰ میلی متر است . لذا به علت افزایش ضخامت برش هزینه برش سنگ با این دستگاه بیش از هزینه برش با سیم الماسه خواهد بود. (هزینه برش تقریباً۳۰ درصد گرانتر از برش با سیم الماسه است).
همچنین هزینه نگهداری بیشتر و نیاز به تخصص بیشتر و عمق برش محدودتر از دستگاه برش با سیم الماسه از ویژگی های آن است . لیکن در مقایسه با دستگاه برش با سیم الماسه امتیازاتی به شرح زیر دارد:
۱.     سرعت برش با دستگاه شیارزن بیشتر از سیم الماسه می باشد . ( حدود ۴۰ درصد سرعت بیشتر )
۲.     برش سطح عقب بلوک با این دستگاه آسان تر و سریع تر انجام می گیرد .
۳.     از نظر ایمنی این دستگاه برتری دارد .
۴.    کار با این دستگاه نیاز به حفر چاه ندارد و به این ترتیب با احتساب هزینه مصرف لوازم و دستمرد کارگر کوهبر و قیمت ماشین آلات حفاری ، قسمتی از هزینه اضافی با این دستگاه را خنثی می نماید.
۱ـ ۶ ـ ۲ـ ماشین هاواژ با دیسک برنده :
در این روش از دستگاههایی استفاده می شود که به وسیله برق یا موتور دیزل دیسک هایی را به حرکت در می آورند . این دیسک ها کاملاً شبیه دیسک های مورد استفاده در کارخانجات سنگبری است . ماشین ، ساختمانی ساده دارد و با حداقل اشکال و به سرعت ، عمل برش سنگ را انجام می دهد . در برخی از معادن سنگ که سختی متوسطی دارند ، با موفقیت به کار گرفته شده است . دیسک برنده در محیط خود دارای دنده هایی است که از یک نوع آلیاژمخصوص ( کربور تنگستن ) درست شده است . این دندانه ها قابل تعویض است .  با به کار بردن آلیاژهای گرانتر و یا الماس ، در دندانه های دیسک ، می توان سرعت برش را افزایش داد و سنگهای سخت نظیر گرانیت را نیز برید .
یکی از دستگاههایی که با استفاده از دیسک در بعضی از معادن مورد استفاده قرار می گیرد دستگاهس است که دو دیسک قائم و یک دیسک افقی دارد . دستگاه همزمان با برش ، در جهت برش حرکت می کند وجدولهای سنگی به طول و عرض و ارتفاع معین را جهت نصب در محوطه ساختمانها و خیابان ها وغیره مستقیماً از معادن استخراج می نماید
۱ ـ ۶ ـ ۳ : ماشین شیارزن با صفحه فرز :
از آنجا که با دیسک برنده ، امکان تهیه بلوک های بزرگ وجود ندارد ، یک نوع ماشین با صفحه فرز ابداع شده است که جهت استخراج بلوک های بزرگتر به کار می رود . در این دستگاه یک صفحه برنده به نام « فرز » ، توسط چرخ دنده ای که خود به وسیله موتور دستگاه به حرکت درمی آید گردانده می شود .
۱ ـ ۷ ـ روش استخراج هیدرومکانیکی :
در روش استخراج هیدرومکانیکی آب به وسیله آبفشان هایی که با موتورهای هیدرولیکی به حرکت در می آیند ، در سنگ شیار ایجاد می نماید . در این روش آب تحت فشار بسیار زیاد قرار می گیرد و جریان آب به صورت یک رشته باریک به قطر مداد معمولی از سر شیلنگ های مخصوص و دورانی به سنگ پاشیده می شود و انرژی سینتیک آب باعث بریده شدن سنگ می گردد . در برخی از انواع آبفشان‌ها،‌آب به شکل ضربه ای از دهانه خارج می شود . در این صورت می توان فشار آب را به تراکم زیادتری افزایش داد .
شکل ( ۱ـ۴ ) قسمت های مختلف دستگاه آبفشان شامل شیرهای آب که با باز و بسته نمودن آن جریان آن کنترل می شود، فیلترهای تصفیه کننده آب که از عبود مواد زائد به سرشیلنگ ها جلوگیری می نماید واتصالات را نشان می‌دهد. فشار آب دستگاه آبفشان قابل تنظیم است وبرای عملیات گوناگون از قبیل شستشو، پاک کردن و برش فشار آب مورد نیاز تنظیم می‌گردد.
۱ ـ ۸ ـ روش استخراج به کمک حرارت :
در این روش به کمک شعله در عمق صفحه مورد استخراج و در سطوح مختلف شیاری به ضخامت ۷۰ تا ۱۰۰ میلی متر ایجاد می شود . در واقع برای برش سنگ از خاصیت ذوب یا خاصیت سوزاندن سنگ استفاده می شود که خودپارامتری از جنس سنگ است . حرارت لازم از گازوییل به عنوان سوخت اصلی وهوای فشرده به عنوان کمک تأمین می گردد . عمل برش توسط کارگر انجام می شود شعله ایجاد شده با حرارتی بیش از ۱۲۰۰ درجه سانتی گراد به سنگ برخورد می کند . بر اثر استنباط ناشی از حرارت ، پوسته ی سنگ جدا می شود و گازهای حاصله ذرات را معلق می‌سازد .
نظر به اینکه مصرف ویژه سوخت در این روش به ازاء هر متر مربع از صفحه مورد برش حدود ۵۰ ـ ۴۰ لیتر است و با توجه به قیمت سوخت که در اکثر کشورها بالاست و مشکلاتی که در زمینه حفاظت کارگران در مقابل حرارت وصدای زیاد وجود دارد، این روش استخراج چندان متداول نیست و فقط در بعضی از معدان گرانیت  که کاربرد سایر روشها نیز پرهزینه است ، به کار می رود .
۱ ـ ۹ ـ روش استخراج با سیم برش فولادی :
استفاده از شیوه برش با سیم فولادی ، از یکصد سال پیش در معاون بزرگ  سنگ کشورهای اروپایی نظیر ایتالیا متداول گردید . در این روش ابتدا چالهایی با طول بیش از۳۰  متر ، که درسطوح مختلف یکدیگر را قطع می کنند ، حفر می گردد.آنگاه با عبور سیم های فولادی از چالها قسمتی از سنگ محدودشده به برش آن اقدام می شود.اساس کار بر حرکت دورانی یک سیم فولادی تحت کشش است که به کمک پودر سیلیس و آب موجب برش سنگ می شود . به طوری که این سیستم برش ، از یک دستگاه نیروی محرکه ( وینچ ) ، تعدادی قرقره هدایت کننده ، دستگاه ایجاد کشش وابزارهای کمکی وابسته ، تشکیل شده است . جهت ایجاد کشش لازم ، از روش آویزان کردن وزنه به ارابه ای ک حاوی قرقره است ، استفاده می شود . با این روش به راحتی می توان با تغییر زاویه ای که به قرقره می دهند ، سطوح افقی یا عمودی را برید . معایب و مشکلات این روش به طور کلی عبارتست از :
?    هزینه های پرسنلی و سرمایه گذاری زیاد
?    پیچیدگی تأسیسات که کار کردن با آن مستلزم تجربه کافی و کارآموزی است .
?    پمپاژ آب
سرعت کم برش که به طور متوسط ۱ متر مربع در ساعت است . راندمان کار برش سنگ به کمک سیم به نوع سنگ بستگی دارد و در مرمریت حداکثر به ۲ متر در ساعت می رسد .
۱ـ ۱۰ ـ روش استخراج سنگ با سیم برش الماسه :
 طرز کار این سیستم بدین ترتیب است که سیمی دارای پوشش دانه های الماس به طول ۲۵ الی ۴۰ متر به وسیله یک وینچ با قرقره راهنما در یک جهت معین به طور دائم روی سنگ حرکت می کند ودر سنگ شیاری ایجاد می نماید و بدین وسیله  سنگ بریده می شود . برای این منظور ابتدا در سنگ دو چال عمود بر هم که محدوده بلوک را تشکیل می دهد حفر شده و سیم الماس داررا از آن عبور می دهند .  دستگاه
برش در موقع کار برروی ریل قرار دارد و با استفاده از امکانات الکترونیکی و هیدرولیکی ، به طور اتوماتیک برروی ریل جا به جا می شود . مکانیزم دستگاه به گونه ای است که می توان با جا به جایی وتغییر جهت محور وینچ از حالت افقی به عمودی ، سنگ را به طور افقی و یا عمودی برید، (شکل ۱-۵) [۴].
فصل دوم :
بررسی خواص فیزیکی ومکانیکی
سنگ‌های ساختمانی ومقایسه آن با
استاندارد ASTM
۲ـ ۱ ـ مقدمه :
تعیین کیفیت وتهیه شناسنامه های جامع سنگ های زینتی ایران از مواردی است که امکان برنا مه ریزی و سرمایه گذاری برروی ذخایر سنگ ساختمانی را در برنامه های توسعه کشور ، از هردو جهت ساخت و ساز در داخل وصادرات به خارج از کشور را به نحو دقیق تری مهیا می سازد .
آشنایی با استانداردهای مورد نیاز برای سنگ های تزیینی واندازه گیری خواص فیزیکی ومکانیکی سنگ های تزیینی کشور در چهار گروه تراورتن ، چینی ، مرمر و مرمریت ومقایسه این خواص با آنچه با عنوان استاندارد در ASTM ارائه شده ، می تواند تا حد زیادی در بازارهای  فروش سنگ های مرغوب و رقابت پذیر کشور مؤثر باشد ، خواصی چون درصد جذب آب ، وزن مخصوص ، مقاومت فشاری ، مدول گسیختگی ، مقاومت خمشی و مقاومت سایشی در گروه های مختلف سنگ های ساختمانی از جمله خواصی است که می بایست با استاندارد  ASTM مقایسه گردیده تا اولاً امکان صدور به بازارهای خارج ازکشور را بیاید وثانیاً متناسب با این خواص بتوان ابزاربرش که هدف از این تحقیق میباشد را معرفی نمود.
۲-۲ خواص فیزیکی ومکانیکی سنگ های چینی ایران:
مرمریت درشت بلور ،سفید یا خاکستری روشن تا کرم را کریستال می گویند . مرمریت کریستال سفید را اصطلاحاً سنگ چینی  می گویند . ممکن است گاهی اوقات در نامگذاری این سنگ شبهه ایجاد شود مثلاً ممکن است یک سنگ را نتوان به طور قطع مرمریت یا چینی نامید ولی این امر ،مشکلی را ایجاد نمی کند چون آنچه در مرغوبیت سنگ های تزیینی واولویت آنها در جهت صادرات نقش دارد خواص فیزیکی ومکانیکی آنها می باشد ضمن اینکه این نامها ، نام های تجاری بوده و فقط در ایران مرسوم است .جدول ۱ ـ ۲ خواص فیزیکی ومکانیکی سنگ های چینی ایران را به تفکیک هر معدن نشان می دهد . خواص فیزیکی و مکانیکی این سنگ ها که در تقسیم بندی ASTMجزء گروه مرمر کلسیتی هستند با آنچه در ASTM ارائه شده ، مقایسه گردیده ونتیجه این مقایسه در جدول ۲ ـ ۲ آمده است .

 

بخشی از منابع و مراجع پروژه استاندارد ASTM در سیم های برش الماسه و تعیین قطر بیرونی آن
۱.    فاطمی ، امیر، پروین ، احمد ، ۱۳۸۳ ، بررسی فنی واقتصادی استفاده از سیم برش الماسه به منظور استخراج گرانیت ، اولین کنفرانس  مهندسی معدن ایران ، دانشگاه تربیت مدرس ، صفحه ۱۹۳۸ ـ ۱۹۳۱
۲.     شریفی ، احمد ، سنگهای ساختمانی ونقش آن در اقتصاد کشور ، مجموعه مقالات اولین سمینار سنگهای ساختمانی ، تزئینی وزارت معادن وفلزات تهران۱۳۶۷
 مؤسسه استاندارد وتحقیقات صنعتی ایران
استاندارد ملی ایران ، تهران ۱۳۷۰
۳.    بخشعلی بختیاری ، سمیه ، میرزایی، حسن ، راهنمای انتخاب سنگ تزئینی، مرکز تحقیقات ساختمان ومسکن ۱۳۷۸
۴.    فصل نامه سنگ ایران ، پائیز و زمستان ۱۳۸۴ ، شماره های ۲۸۷ و ۲۸۶
۵.    خدادادی، داود، ۱۳۸۱، طراحی معدن سنگتزئینی (ساختمانی) لای بید به روش سیم برش الماسه، پایان‌نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه تربیت مدرس، صفحه ۴۵-۲۵
۶.    Filgueira, M., Pinatti, DG. 2005, In Situ diamond wires: diameter determination of the external cutting rope, Internayional Journal of Refractory Metals & Hard Materials, Vol. 23, PP. 85-90 Published by Elsevier Ltd.
۷.    Filgueira, M., 2000, In Situ diamond wires Production. PhD thesis. State University of North Fluminense, Advanded Materials Lab.,
۸.    Filgueira, M. Pinatti, DG, 2002, In Situ diamond wires. Part 1. The Cu-15 vol % Nb high strength cable, J Mater process Technol, Vol. 128, PP. 191-195,
۹.    Filgueira, M. Pinatti, DG, 2002, In Situ diamond wires. Part 2. The bronze 4 wt. % diamond composite cutting rope, J Mater Process Technol, Vol. 132, PP. 132-137.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.