مقاله تاثیر غنی سازی آرد گندم در بهبود خواص کیفی و تغذیه ای آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر غنی سازی آرد گندم در بهبود خواص کیفی و تغذیه ای آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر غنی سازی آرد گندم در بهبود خواص کیفی و تغذیه ای آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر غنی سازی آرد گندم در بهبود خواص کیفی و تغذیه ای آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر غنی سازی آرد گندم در بهبود خواص کیفی و تغذیه ای آن :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
غنی سازی مواد غذایی یکی از راهکارهای مبارزه با کمبود های غذایی است و در این میان غنی سازی آرد گندم از اهمیت ویژه ای برخوردار است،زیرا تولید آرد غنی شده به صورت متمرکز انجام شده، تکنولوژی غنی سازی آن آسان و کم هزینه بوده و هم چنین درصد بالایی از جمعیت آن را مصرف می کنند. از میان همه غلات، گندم بیشترین سهم تولید در جهان را به خود اختصاص داده است. آرد گندم به دلیل توزیع جغرافیایی گسترده، مقبولیت و پایداری و تنوع کیفی، حاصل مناسبی جهت رساندن ریز مغذیها به انسان محسوب می شود . در کشورهای توسعه یافته، آرد گندم معمولا با ویتامین های B1 و B2 و نیاسین و همچنین آهن و در برخی کشورهای دیگر حتی با کلسیم و فولات، همچنین ویتامینهای A و D غنی سازی می شود تا بلکه از دست رفتن این مواد را جبران کند. در این بررسی به شرحی پیرامون این ریز مغذی ها و مزایای افزودن آنها به آرد گندم پرداخته ایم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.