مقاله بررسی کاربرد آب پنیر به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاربرد آب پنیر به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاربرد آب پنیر به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربرد آب پنیر به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاربرد آب پنیر به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
بسیاری از بیماری های شناخته شده انسان از جمله بیماری های چشم،آلزایمر، انواع سرطان،بیماری های قلبی، پارکینسون و غیره مربو ط به رادیکال های آزاد است. داروهای مهارکننده رادیکال های آزاد آنتی اکسیدان ها هستند که می توانند از تخریب بدن جلوگیری نمایند. در مواد غذایی نیز واکنش های اکسایشی موجب افت کیفیت و ارزش موادغذایی،ایجاد طعم، بافت و رنگ نامطلوب و کاهش زمان ماندگاری محصول می شود. از طرفی اثرات مضرآنتی اکسیدان های مصنوعی، همچون BHA ، BHT و TBHQ لزوم بررسی استفاده از منابع طبیعی را ایجاد می نماید که آب پنیر یکی ازآنها می باشد.آب پنیر محصول جانبی مایع حاصل از تولید پنیر بوده که به دلیل دارا بودن پروتئین های ویژه، از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.به علت وجود مقادیر نسبتاً زیاد آب پنیر تولیدی در کشور، یافتن راه حل منطقی و مناسب جهت استفاده از آب پنیر همواره مورد توجه بوده است و به دلیل ارزش غذایی بالا، تلاش زیادی به منظور استفاده هرچه بیشتر از آن در تغذیه انسان صورت گرفته است. از طرف دیگر کلستروم )آغوز( ماده ای با ترکیبات بسیار مغذی است که از دیدگاه صنایع غذایی برای استفاده در صنعت مناسب نیست در حال حاضر مقادیر زیادی کلستروم، با آب پنیر قابلاستحصال وجود دارد اما هنوز استفاده بهینه ای از آن نشده است لذا در این تحقیق در نظر است تا به منظور افزایش امنیت غذایی به بررسی خواص آنتی اکسیدانی این ماده طبیعی، اثرات و مکانیسم اثر آن پرداخته شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.