مقاله بررسی روشهای تولید نشاسته اصلاح شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روشهای تولید نشاسته اصلاح شده دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روشهای تولید نشاسته اصلاح شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روشهای تولید نشاسته اصلاح شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روشهای تولید نشاسته اصلاح شده :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
نشاسته طبیعی علیرغم قابلیتهای فراوان در بهبود کیفیت خواص بسیاری از مواد غذایی، در مواقعی نمیتواند خواص مورد نظر را در غذا فراهم سازد. به منظور بهبود کیفیت نشاسته و افزایش کاربرد آن در غذاهای مختلف، برحسب نیاز میتوان تغییرات بخصوصی را در ساختار آن بوجود آورد که منجر به بهبود خواص عملکردی آن گردد. در این مقاله تغییرنشاسته با روشهای اسیدی، آنزیمی و فیزیکی و همچنین انواع نشاسته های تولید شده با هر یک از این روشها بررسی شده است. راندمان هر یک از این روشها مقایسه شده است. درضمن مشخص شده است که با ایجاد هر یک از این تغییرات، نشاسته قایل استفاده در کدام یک از انواع مواد غذایی میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.