مقاله بررسی تاثیر سرعت و دمای اکستروژن بر ریز ساختار و سختی آلیاژ برنج سرب دار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر سرعت و دمای اکستروژن بر ریز ساختار و سختی آلیاژ برنج سرب دار دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر سرعت و دمای اکستروژن بر ریز ساختار و سختی آلیاژ برنج سرب دار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر سرعت و دمای اکستروژن بر ریز ساختار و سختی آلیاژ برنج سرب دار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر سرعت و دمای اکستروژن بر ریز ساختار و سختی آلیاژ برنج سرب دار :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
امروزه مس و آلیاژهای آن ازپرکاربردترین موادصنعتی هستند برنج به عنوان آلیاژ مس و روی یکی از پرکاربردترین آلیاژهای مس است ازبرنج مقاطع توپر تولید می شود که کاربرد آنها به دلیل مقاومت به خوردگی بالا و همچنین خوش تراشی درصنایع امروزی روزافزون می باشد درفرایند تولید این مقاطع پس ازیک مرحله ریخته گری و تنظیم ترکیب شیمیایی عملیات ترمومکانیکی اکستروژن گرم مورد استفاده قرارمیگیرد درفرایند اکستروژن مقاطع برنجی کنترل پارامترهای موثر همانند دما سرعت اکستروژن و فشاردرحین فرایند تولید ازا همیت ویژه ای برخوردار است درتحقیق حاضر تاثیر عوامل دما فشار و سرعت اکستروژن برریزساختار و سختی آلیاژ برنج مورد بررسی قرارگرفت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.