مقاله بررسی راههای افزایش قابلیت زنده مانی باکتزی های پروبیوتیک در ماست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی راههای افزایش قابلیت زنده مانی باکتزی های پروبیوتیک در ماست دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی راههای افزایش قابلیت زنده مانی باکتزی های پروبیوتیک در ماست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی راههای افزایش قابلیت زنده مانی باکتزی های پروبیوتیک در ماست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی راههای افزایش قابلیت زنده مانی باکتزی های پروبیوتیک در ماست :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
عوامل مختلفی برزنده مانی پروبیوتیک ها درمحصولات لبنی تخمیری اثرمیگذارند ازجمله این عوامل میتوان به اسیدیته PH پراکسید هیدروژن میزان اکسیژن محلول دمای نگهداری گونه و نژاد میکروارگانیسم غلظت اسید لاکتیک واسید استیک و بافرهایی مثل پروتئین های آب پنیر اشاره کرد محصولات لبنی به دلیل داشتن خاصیت بافری می توانندبه زنده مانی پروبیوتیک ها کمک نمایند گونه های باکتریایی که به عنوان پروبیوتیک انتخاب میشوند بایستی قادر به حفظ حیات خود درمقابل اسید معدن (pH=1-4 نمکهای صفراوی آنزیم های لوله گوارشی مثل لیزوزیم متابولیت های سمی مثل فنول ها که درطی هضم غذا تولید می شوند باکتریوفاژها پادزیست ها و شرایط بی هوازی روده باشند پروبیوتیک ها نه تنها بایستی شرایط مذکور را تحمل کنند بلکه درصورت فراهم آمدن شرایط مطلوب قادر به تشکیل پرگنه درروده باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.