مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی دو نوع عسل منتخب منطقه لاریجان آمل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی دو نوع عسل منتخب منطقه لاریجان آمل دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی دو نوع عسل منتخب منطقه لاریجان آمل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی دو نوع عسل منتخب منطقه لاریجان آمل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی دو نوع عسل منتخب منطقه لاریجان آمل :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
عسل ماده ی شیرین طبیعی تولید شده توسط زنبور های عسل از شهد گلها یا ترشحات بخش های زنده ی گیاهان است. عسل های مختلف با یکدیگراختلافاتی از نظر خصوصیات فیزیکو شیمیایی دارند و نظر به اینکه خواص فیزیکو شیمیایی عسل های هر منطقه بسته به نوع گل و گیاه موجود در آن منطقه متفاوت می باشد لذا شناخت درصد مواد تشکیل دهنده آن مهم است. کیفیت عسل تولید شده بستگی به میزان کربوهیدرات، رطوبت، خاکستر، وزن مخصوص، مواد جامد، اسیدیته و pH موجود در آن دارد. عواملی از جمله تغذیه بیش از حد با ساکارز و مشتقات آن، برداشت پیش از رسیدن،شرایط نگهداری غیر بهداشتی و استفاده ی بیش از حد از داروهای دامپزشکی تاثیر منفی بر روی کیفیت و ترکیب عسل می گذارد. در این مقاله بطور نمونه میزان قند احیا، رطوبت، اسیدیته و pH دو نوع عسل مرکبات و عسل یونجه ی منطقه ی لاریجان آمل مورد مطالعه و مقایسه با یکدیگر قرار گرفتند. با تعیین ویژگی های کیفی عسل های مختلف می توان روش های مطمئن تری را برای تشخیص تقلبات مربوط به تولید عسل و به جهت حفظ تصویر عسل به عنوان یک ماده غذایی طبیعی و قابل اعتماد ارائه نمود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.