مقاله بررسی تولید کنسانتره کشمش و کاربرد آن در تولید شیر با طعم کشمش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تولید کنسانتره کشمش و کاربرد آن در تولید شیر با طعم کشمش دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تولید کنسانتره کشمش و کاربرد آن در تولید شیر با طعم کشمش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تولید کنسانتره کشمش و کاربرد آن در تولید شیر با طعم کشمش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تولید کنسانتره کشمش و کاربرد آن در تولید شیر با طعم کشمش :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
کنسانتره کشمش امروزه در دنیا بعنوان یک محصول با ارزش در تهیه شربت ها و نوشیدنی ها ،فرآورده های قنادی، صنایع قندی و پخت یک طعم دهنده و جایگزین طبیعی شکر مطرح می باشد. شیرهای طعم دار جهت ایجاد تنوع، افزایش خواص تغذیه ای و کیفی محصولات لبنی همچنین برای ایجاد رونق اقتصادی بازارها وارد عرصه بازارهای جهانی شدند. شیر کشمش یکی از انواع شیرهای طعم دار می باشد که حاصل ترکیب شیر و عصاره کشمش می باشد.در این طرح از واریته کشمش گرد استفاده شده است. ابتدا کشمش ها دم گیری و بعد شست و شو داده می شوند پس از خشک کردن، آن را آسیاب کرده با آب مخلوط کرده وتحت شرایط بهینه از نظر درجه حرارت و نسبت حلال به عصاره کشمش استخراج و سپس تا بریکس ۰۷ در تبخیر کننده دوار تحت خلاء تغلیظ می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.