مقاله بررسی تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
پروبیوتیک ها میکروبهای زنده ای هستند که مصرف منظم و کافی آنها موجب بهبود خواص میکروبی روده شده و همچنین آثار سودمندی برسلامتی مصرف کننده دارد میان فراورده های لبنی حاوی کشت پروبیوتیک بستنی پروبیوتیک و دسرهای منجمد تخمیری از اقبال زیادی برخوردار هستند بستنی به دلیل داشتن ماده خشک بالا و ph خنثی ماده غذایی مناسبی برای گسترش پروبیوتیک ها بین مصرف کنندگان است اگرچه بقای انواعی از باکتریهای پروبیووتیک دربرخی از دسرهای منجمد مطالعه شده است اما مطالعات اندکی درخصوص تولید بستنی پروبیوتیک انجام شده است و هدف ازاین تحقیق مروری و بررسی این موضوع می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.