مقاله بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کمی و کیفی مالت جو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کمی و کیفی مالت جو دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کمی و کیفی مالت جو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کمی و کیفی مالت جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کمی و کیفی مالت جو :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
در این مطالعه اثر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی روی خصوصیات کمی و کیفی مالت تهیه شده از لاین ) ۷۹ EBYT- ( جو، شامل راندمان مالت سازی، پروتئین کل، راندمان عصاره آب سرد، راندمان عصاره آب گرم و رنگ عصاره با استفاده از طرح کاملاً تصادفی در قالب آزمایشات فاکتوریل ۳×۳با سه سطح مدت زمان خیساندن ) ۴ ۳۳ و ۲۴ ساعت(و سه سطح مدت زمان جوانه زنی ) ۳ ۹ و ۷ روز( و در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت نتایج نشان داد که با افزایش مدت زمان خیساندن، راندمان مالت سازی و پروتئین کل به ترتیب در حدود ۲/۹۹و۳۲/۴۲درصد کاهش یافتند ولی میزان رنگ عصاره افزایش یافت. با افزایش مدت زمان جوانه زنی، راندمان مالت سازی و پروتئین کل کاهش ولی میزان راندمان عصاره آب سرد افزایش یافت. بیشینه راندمان عصاره آب گرم از مالتی با ۳۳ ساعت خیساندن و ۹ روز جوانه زنی به دست آمد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.