مقاله بررسی پتانسیل عصاره گیاهی و روغنهای فرار به منظور جلوگیری از اکسیداسیون چربی درفراورده های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پتانسیل عصاره گیاهی و روغنهای فرار به منظور جلوگیری از اکسیداسیون چربی درفراورده های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پتانسیل عصاره گیاهی و روغنهای فرار به منظور جلوگیری از اکسیداسیون چربی درفراورده های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پتانسیل عصاره گیاهی و روغنهای فرار به منظور جلوگیری از اکسیداسیون چربی درفراورده های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پتانسیل عصاره گیاهی و روغنهای فرار به منظور جلوگیری از اکسیداسیون چربی درفراورده های گوشتی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
مصرف کنندگان موادغذایی بدنبال فراورده های گوشتی با کیفیت و ارزش غذایی بالا ظاهری تازه و مناسب با طعم و مزه طبیعی و مدت زمان ماندگاری بالا میب اشند اکسیداسیون چربی ها از واکنشهای مهمی است که برطعم رنگ بافت و ارزش غذایی گوشت و محصولات گوشتی تاثیر گذار است از انجایی که ترکیبات آنتی اکسیدان مصنوعی بدلیل نگرانی های مرتبط با سلامت کمتر توسط مصرف کنندگان مورد پذیرش هستند استفاده از آنتی اکسیدانهای طبیعی میتواند جایگزین مناسبی محسوب گردد دراین مطالعه پتانسیل عصاره های گیاهی و روغنهای فرار به منظور جلوگیری از اکسیداسون چربی درفراورده های گوشتی مزایا و محدودیت های کاربرد این ترکیبات مرور شده است مطالعه ای مروری با استفاده ازمنابع کتابخانه ای و مقالات گردآوری شده می باشد ترکیبات با منشا گیاهی و ادویجات دارای ترکیبات شیمیایی زیادی هستند که بعنوان منابع بالقوه انتی اکسیدانهای طبیعی شامل دیترین های فنولی فلاونوئیدها تانن ها و اسید فنولیک شناخته می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.