مقاله بررسی امکان کاربرد صمغ فارسی به عنوان پایدار کننده در بستنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان کاربرد صمغ فارسی به عنوان پایدار کننده در بستنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان کاربرد صمغ فارسی به عنوان پایدار کننده در بستنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان کاربرد صمغ فارسی به عنوان پایدار کننده در بستنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان کاربرد صمغ فارسی به عنوان پایدار کننده در بستنی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
پایدارکننده ها یکی ازاجزای مهم درفرمولاسیون بستنی می باشد هدف اصلی استفاده از پایدارکننده ها درتهیه بستنی ایجاد نرمی و لطافت درمخلوط و بافت بستنی کاهش یا ممانعت از رشد بلورها درموقع نگهداری و ایجادم حصول یکنواخت و افزایش مقاومت محصول درمقاومت ذوب می باشد باتوجه به اینکه امروزه اکثرپایدارکننده های تجاری مورد مصرف از خارج از کشور تهیه می شود بنابراین تعیین خصوصیات کاربردی و بررسی امکان کاربرد ترکیبات هیدروکلوئیدی بومی ایران ضروری به نظر می رسد هدف ازاین تحقیق بررسی امکان استفاده از صمغ فارسی به عنوان پایدارکننده دربستنی می باشد به این منظور صمغ فارسی درپنج سطح ۰/۲۵و۰/۵و۰/۷۵و۱/۲۵ درصد درفرمولاسیون بستنی مورد استفاده قرارگرفت و خصوصیات کیفی محصول شامل دانسیته ویسکوزیته اورران مقاومت به ذوب و ویژگیهای حسی بررسی و با نمونه شاهد فاقد صمغ فارسی مورد مقایسه قرارگرفت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.