مقاله بررسی اثربسته بندی با اتمسفرتغییریافته برخصوصیات کمی و کیفی گل زعفران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثربسته بندی با اتمسفرتغییریافته برخصوصیات کمی و کیفی گل زعفران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثربسته بندی با اتمسفرتغییریافته برخصوصیات کمی و کیفی گل زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثربسته بندی با اتمسفرتغییریافته برخصوصیات کمی و کیفی گل زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثربسته بندی با اتمسفرتغییریافته برخصوصیات کمی و کیفی گل زعفران :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
یکی از مشکلات اساسی کشاورزان وتولید کنندگان زعفران زمان ماندگاری کم گلهای زعفران میباشد و همچنین شرایط نگهداری نامناسب گل زعفران پس ازچیدن و قبل از زمان خشک کردن از جمله عواملی است که باعث کاهش کیفیت زعفران استحصالی می شود استفاده از بسته های تحت اتمسفر تغییر یافته می تواند کیفیت گلهای زعفران را حفظ کرده و روند کاهش خصوصیات کیفی ان را کند نماید پژوهش حاضر با هدف بررسی اثربسته بندی با اتمسفر تغییر یافته برخصوصیات کمی و کیفی گل زعفران انجام شد برای این منظور گلهای زعفران با استفاده از دو نوع پوشش پلیمری پلی اتیلن ـ پلی آمید و پلی اتیلن با دانسیته پایین و سه ترکیب گازی متشکل از دی اکسید کربن اکسیژن نیتروژن درسه ترکیب ۲۵:۵:۷۰ و۴۵:۵:۵۰ و۶۵:۵:۳۰ بسته بندی شدند انواع بسته بندی شده و نمونه های شاهد بدون بسته بندی دردودمای ۰و۱۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵روز نگهداری شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.