مقاله تاثیر پوشش کیتوزان غنی شده با ویتامین E آلفا توکوفرول بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی در ماهی قزل آلا طی دورهی سرماگذاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پوشش کیتوزان غنی شده با ویتامین E آلفا توکوفرول بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی در ماهی قزل آلا طی دورهی سرماگذاری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پوشش کیتوزان غنی شده با ویتامین E آلفا توکوفرول بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی در ماهی قزل آلا طی دورهی سرماگذاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پوشش کیتوزان غنی شده با ویتامین E آلفا توکوفرول بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی در ماهی قزل آلا طی دورهی سرماگذاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پوشش کیتوزان غنی شده با ویتامین E آلفا توکوفرول بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی در ماهی قزل آلا طی دورهی سرماگذاری :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
ماهی یکی از منابع مهم و با ارزش پروتئین، چربی و انرژی به شمار میآید که به شدت مستعد انواع فساد میباشد . در صورت گسترش فساد درماهیان، ضمن ایجاد بوی نامطبوع، تغییراتی نامطلوب در طعم، بافت، رنگ، ویژگیهای ظاهری و ارزش غذایی به وجود می آید و باعث عدم مطلوبیتبرای مصرف کنندگان این منبع مهم غذایی میشود. براساس نتایج به دست آمده، نمونههای پوشش دار تغییرات معناداری را در مقادیر شاخصهایاکسیداسیون )اندیس پراکسید واندیس تیوباربیتوریک اسید(، افت وزن و pH 5/ نشان دادند ) ۵۰ P< (. کمترین مقدار اندیس پراکسید و اندیس ۵ درصد از ویتامین / تیوباربیتوریک اسید در نمونههای پوششدار شده با کیتوزان حاوی ۴ E مربوط بود و کمترین میزان افت وزن در قزل آلای تیمار۵ درصد از ویتامین / شده با کیتوزان حاوی ۲ E مشاهده گردید. نتایج آزمونهای میکروبی نشانگر اختلاف معنی دار بین نمونه فاقد پوشش و نمونههای تیمارشده بود ) ۵۰ P< <5/ ( اما اختلاف معناداری بین سه نوع تیمار مشاهده نشد ) ۵۰ P .) نتایج این تحقیق نشان داد که افزودن ویتامین E در پوشش کیتوزان میتواند خاصیت آنتی اکسیدانی و تا حدی خاصیت ممانعت در برابر رطوبت را بهبود بخشد بدون آنکه تداخلی در خاصیت ضدمیکروبی کیتوزان و نیز شاخصههای حسی پس از پخت در ماهی قزل آلا ایجاد شود. در این تحقیق تأثیر پوشش کیتوزان ویتامین – E به عنوان پوششی ضدمیکروب آنتی اکسیدان برای نگهداری ماهی قزل آلا مورد بررسی قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.