مقاله تاثیر افزودن سبوس گندم برخواص کیفی پخت و ماندگاری نان بربری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر افزودن سبوس گندم برخواص کیفی پخت و ماندگاری نان بربری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر افزودن سبوس گندم برخواص کیفی پخت و ماندگاری نان بربری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر افزودن سبوس گندم برخواص کیفی پخت و ماندگاری نان بربری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر افزودن سبوس گندم برخواص کیفی پخت و ماندگاری نان بربری :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
فیبر رژیمی به علت اثرات فیزیولوژیک و متابولیک مفیدی که دارد در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به اینکه مصرف فیبر دررژیم روزانه معمولا کمتر از مقدار توصیه شده ) ۰۳ گرم فیبر در روز( است، غنی سازی نان با فیبر میتواند نقش مهمی در دستیابی به مزایای سلامتی آن داشته باشد. در این تحقیق اثرات جایگزیی آرد ۸۱ درصد استخراج با مقادیر ۲ ۴ و ۶ درصد سبوس گندم بر خواص کیفی پخت و ماندگاری نان بربری مورد بررسی قرار گرفت. نمونه های نان در زمان های ۲۴ ۴۱ و ۲۲ ساعت نگهداری پس از پخت تحت آزمون های اندازه گیری رطوبت، حجم مخصوص، نسبت مغز به پوسته و افزایش حجم بعد از پخت قرار گرفتند. نتایج این تحقیق نشان می دهد که با افزایش درصد سبوس افت رطوبت نهان کمتر بوده و بیاتی به تعویق می افتد. همچنین هرچقدر سبوس نان افزایش یابد بر روی کیفیت پخت اثر منفی می گذارد به صورتی که درصد ههای بالای سبوس باعث کم شدن حجم نان و کاهش کیفیت آن می شود. همچنین بیشترین کاهش کیفیت در مقدار ۶ درصد سبوس گندم مشاهده شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.