مقاله تاثیر افزودن صمغ گوار در بهبود خصوصیات کیفی نوشیدنی گردو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر افزودن صمغ گوار در بهبود خصوصیات کیفی نوشیدنی گردو دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر افزودن صمغ گوار در بهبود خصوصیات کیفی نوشیدنی گردو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر افزودن صمغ گوار در بهبود خصوصیات کیفی نوشیدنی گردو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر افزودن صمغ گوار در بهبود خصوصیات کیفی نوشیدنی گردو :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
گردو با نام علمی Junglans regia L. محصول کشاورزی ارزشمندی است که سطح زیر کشت بالایی نیز در ایران داراست. هر چند این محصول دارای ارزش تغذیه ای بالا بوده و حاوی بسیاری از ترکیبات سلامتی زا )امگا ۳، اسید های چرب غیر اشباع و چند غیر اشباع( می باشد، اما در حال حاضر جز به صورت خام در غذا ها، شیرینی ها و آجیل در رژیم غذایی روزانه مردم جایگاه خاصی ندارد. در این پژوهش به منظور استفاده از گردو های درجه دو و سه و همچنین فراوری این محصول کشاورزی، نوشیدنی گردو به عنوان یک نوشیدنی جدید، مغذی، سالم و با قابلیت پذیرش بالا از دیدگاه مصرف کنندگان تولید و اثر صمغ گوار در بهبود خواص کیفی این نوشیدنی مورد بررسی قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.