مقاله پودر ماست: مروری بر تکنولوژی فرآوری، نگهداری و موارد مصرف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پودر ماست: مروری بر تکنولوژی فرآوری، نگهداری و موارد مصرف دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پودر ماست: مروری بر تکنولوژی فرآوری، نگهداری و موارد مصرف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پودر ماست: مروری بر تکنولوژی فرآوری، نگهداری و موارد مصرف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پودر ماست: مروری بر تکنولوژی فرآوری، نگهداری و موارد مصرف :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پودر ماست ارزش تغذیه ای و خواص درمانی مختلفی دارد. فعالیت آنتی میکروبی ماست مربوط به دیواره سلولی باکتری های استارتر می باشد که حتی بعد از خشک کردن هم باقی می ماند. هدف اصلی از خشک کردن ماست حفظ آن به صورت پودری با مدت ماندگاری بالا بدون نیاز به نگهداریدر یخچال می باشد. چنین پودری می تواند به روش های مختلفی همچون خشک کردن انجمادی، پاششی، مایکروویو و تحت خلا تهیه شود. ماست قبل از خشک کردن بهتر است توسط روش هایی مانند روش کیسه پارچه ای، مکانیکی، سانتریوفوژ، اولترافیلتراسیون و یا تحت خلا تغلیظ شود. استرپتوکوکوس ترموفیلوس در مقایسه با لاکتوباسیلوس بولگاریکوس حساسیت کمتری به خشک کردن انجمادی و پاششی دارد. ماست خشک شده انجمادی طعم و تعداد استارتر بیشتری نسبت به بقیه روش ها دارد و می تواند حداکثر به مدت ۱ ۲ سال در دمای – C 4 نگهداری شود. حلالیت ماست خشک شده صنعتی به روش پاششی ۹۹ ۹۹ % می باشد. بطوریکه ۶/۵-۶ساعت بعد از بازسازی منعقد شده و قوام، مزه، آروما و ساختار میکروسکوپی مشابهی با ماست تازه نشان می دهد. پودر ماست در صنایع پخت، پوشش های قنادی، سوپ و مخلوط نوشیدنی های فوری، ویفر ها،شکلات های طعم دار شده با ماست، بعنوان طعم دهنده در آبنبات، سس ها، پنیر و برای تهیه غذاهای راحت و آماده کاربرد دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.