مقاله پنیر پرو بیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پنیر پرو بیوتیک دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پنیر پرو بیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پنیر پرو بیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پنیر پرو بیوتیک :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
باکتری های پروبیوتیک به طور مطلوبی تعادل فلور میکروبی روده را تغییر داده و از رشد باکتری های مضرجلوگیری می کند .آنها همچنین باعث افزایش هضم بهتر غذاها ،بالا بردن عملکرد سیستم ایمنی بدن وافزایش پایداری و مقاومت در برابر عفونت و سرایت بیماری ها می شود. آنها همچنین موادی به نام باکتریوسین تولید نموده که مانند یک آنتی بیوتیک طبیعی عمل کرده و میکروارگانیسم های نامطلوب را از بین می برد. بنابر گزارش های علمی تولید جهانی پنیر در سال ۴۷۹۱ بیش از شش میلیون تن بوده است و با توجه به اینکه غلظت پروبایوتیک ها در پنیر ۱ تا ۵ برابر دیگر فرآورده ها می باشد، در این مطالعه سعی شده است پنیر را بعنوان خاستگاه باکتریهای پروبیوتیک مورد بررسی قرار دهیم . بیشترین ریززنده های پروبیوتیک مورد استفاده پنیرهای پروبیوتیک، بیفیدوباکتریوم،اسیدوفیلوس به ویژه پاراکازئی می باشد . دلایل بالابودن قابلیت زیستی پروبیوتیک ها در انواع پنیر را می توان به PH نسبتا بالا و ساختار شبکه ای و فشرده خلاصه کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.