مقاله بهبود کنترل کیفیت محصولات غذایی با استفاده از سیستم پردازش تصویر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود کنترل کیفیت محصولات غذایی با استفاده از سیستم پردازش تصویر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود کنترل کیفیت محصولات غذایی با استفاده از سیستم پردازش تصویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود کنترل کیفیت محصولات غذایی با استفاده از سیستم پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود کنترل کیفیت محصولات غذایی با استفاده از سیستم پردازش تصویر :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
محصولات کشاورزی و فرآورده های غذایی شامل مراحل درجه بندی و یا سورتینگ دستی هستند که بسیار پرهزینه، وقت روش های معمول بازرسی گیر و سخت می باشند بعلاوه نتیجه عملکرد این روش ها نیز غیر قابل تضمین بوده و کنترل یکنواخت و پایدار محصولات غذایی امکان پذیر نیست، برعکس مشاهده شده است که بازرسی کامپیوتری محصولات غذایی مقرون به صرفه، پایدار و کارآمدتر است. هدف این تحقیق اتوماتیک شدن، افزایشبهداشت و بازرسی سریع مواد غذایی فرآوری شده و خام می باشد که مشخص شد سیستم پردازش تصویر همانند نیروی انسانی که با چشم غیر مسلح در خط تولید، کالاها را برای تعیین کیفیت و نوع ساخت آنها بازبینی می کند، ماشین بینایی با استفاده از دوربین های دیجیتال، هوشمند و نرم افزارهای پردازش تصویر می تواند این کار را انجام دهد همچنین این تکنیک جزو روش های غیرتهاجمی و غیرتخریبی برای ارزیابی محصولات غذایی می باشدکه پیشرفت در زمینه نرم افزار و سخت افزار با ارائه راه حل های کم هزینه به گسترش استفاده از سیستم پردازش تصویر در بازرسی کیفی مواد غذاییمنجر شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.