مقاله بررسی نقش عنصر غذایی سولفات روی بر پروتئین و کیفیت تغذیهای دانه گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش عنصر غذایی سولفات روی بر پروتئین و کیفیت تغذیهای دانه گندم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش عنصر غذایی سولفات روی بر پروتئین و کیفیت تغذیهای دانه گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش عنصر غذایی سولفات روی بر پروتئین و کیفیت تغذیهای دانه گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش عنصر غذایی سولفات روی بر پروتئین و کیفیت تغذیهای دانه گندم :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
گندم ) Triticum aestivum ( از گیاهان استراتژیک بوده و قوت اصلی مردم ایران است. امروزه تأمین مواد غذایی غنی شده منجمله، دانههای غنی شده ) Fortification ( غلات و حبوبات تأکید میشود. از آنجائیکه مصرف زیاد کودهای فسفره باعث کاهش جذب روی توسط گیاه میگردد. به منظور بررسی نقش عنصر غذایی سولفات روی بر پروتئین و کیفیت تغذیهای دانه گندم آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی به صورت فاکتوریل با ۳ تکرار با ۲ سطح کود سولفات روی ) ۰۴ Zn1 = 4، Zn0 = کیلوگرم در هکتار(، تراکم بذر ) ۰۸۴ d1= و ۲۰۴ d2= کیلوگرم در هکتار( و۳۴۴ کیلوگرم در هکتار کود اوره در سه قسط در سال زراعی ۸۸ ۸۸ بر روی گندم رقم پیشتاز در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج – اجرا شد. نتایج نشان داد با مصرف سولفات روی اسیدفیتیک ) PA ( که شکل فسفر ذخیرهای در غلات و از عوامل مؤثر بر کیفیت تغذیهای گندم می- باشد و علت دور ریز کردن سبوس از آرد را فراوانی اسیدفیتیک در آن ذکر نمودهاند، در سبوس کاهش داده بطوریکه غلظت اسیدفیتیک در نمونه شاهد ۵/۴۷گرم در کیلوگرم و در نمونه کود داده شده به ۲/۳گرم بر کیلوگرم رسید. برهمکنش روی و تراکم بذر بر غلظت اسیدفیتیک دانه در سطح احتمال ۵ درصد معنیدار شد. و بیشترین غلظت ) PA ( در تیمار Zn0d2 به مقدار ۶/۵گرم بر کیلوگرم و کمترین غلظت اسیدفیتیک بر اثر تیمارZn1d2به مقدار ۲/۲گرم بر کیلوگرم بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.