مقاله فرایند میدان های الکتریکی پالسی در مواد غذایی مایع و نوشیدنی ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرایند میدان های الکتریکی پالسی در مواد غذایی مایع و نوشیدنی ها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرایند میدان های الکتریکی پالسی در مواد غذایی مایع و نوشیدنی ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرایند میدان های الکتریکی پالسی در مواد غذایی مایع و نوشیدنی ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرایند میدان های الکتریکی پالسی در مواد غذایی مایع و نوشیدنی ها :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
فرایند میدان های الکتریکی پالسی یک روش غیرحرارتی برای فراوری مواد غذایی به ویژه فراورده های غذایی مایع و نوشیدنی ها است که سبب از بین رفتن میکروارگانیسم ها و برخی آنزیم ها در حد قابل قبول می شود. این فرایند اولین بار بر روی شیر اعمال شد. پارامترهای فرایند میدان های الکتریکی پالسی محدوده وسیعی دارند. متغیرهای مختلفی در فرایند میدان های الکتریکی پالسی تاثیر گذار هستند. متغیرهای محیطی مانند دما، pH ، حضور مواد ضد میکروبی و یون ها در میزان غیرفعال سازی میکروبی موثر هستند. ترکیب این فرایند با حرارت ملایم و حضور مواد ضد میکروبی منجر به افزایش غیرفعال سازی میکروارگانیسم ها می شود. فرایند میدان های الکتریکی پالسی می تواند یک جایگزین مناسب برای فرایندهای حرارتی سنتی باشد که ضمن از بین بردن میکروارگانیسم ها و برخی ازآنزیم ها موجب حفظ تازگی مواد غذایی مایع و نوشیدنی ها شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.