مقاله معرفی روش نوین آنالیز سریع آسیب پذیری لرزه ای ساختمانها و کاربرد آن در مدیریت بحران با بهره گیری از تکنیک GIS


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی روش نوین آنالیز سریع آسیب پذیری لرزه ای ساختمانها و کاربرد آن در مدیریت بحران با بهره گیری از تکنیک GIS دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی روش نوین آنالیز سریع آسیب پذیری لرزه ای ساختمانها و کاربرد آن در مدیریت بحران با بهره گیری از تکنیک GIS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی روش نوین آنالیز سریع آسیب پذیری لرزه ای ساختمانها و کاربرد آن در مدیریت بحران با بهره گیری از تکنیک GIS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی روش نوین آنالیز سریع آسیب پذیری لرزه ای ساختمانها و کاربرد آن در مدیریت بحران با بهره گیری از تکنیک GIS :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
فرآیند ارزیابی سریع لرزه ای ساختمان ها با هدف تهیه اطلاعات لازم برای برنامه های مدیریت شهری و مدیریت بحران انجام می شود. با استفاده از روش های ارزیابی سریع می توان میزان خسارت وارده به ساختمان های مختلف شهر را استخراج نمود و بر اساس میزان آسیب پذیری آنها برنامهریزی نمود. ارزیابی سریع آسیب پذیری لرزه ای به منظور شناسایی سریع و کم هزینه آسیب پذیری ساختمان های موجود صورت می پذیرد و با استفاده از نتایج آن و با بهره گیری از تکنیکGIS می توان اطلاعات مدیریت بحران یک شهر یا منطقه را تکمیل نمود. در این مقاله روشی جدید، جامع و کارآمد در ارزیابی سریع لرزه ای ساختمان ها معرفی می گردد. روش ارائه شده در این تحقیق در ارزیابی سریع لرزه ای ساختمان ها بر پایه مطالعه ارزیابی ۲۲۰۰ ساختمان و با الهام گیری از بحث آنالیز خطا یا تکنیکFMEA بنا شده است. بر اساس این روش شاخص های آسیب پذیری ساختمان به تفکیک حاصل می شود و با استفاده از نتایج ارزیابی می توان ساختمان ها در چهار گروه احتمال ریزش، آسیب پذیری زیاد، آسیب پذیری متوسط، آسیب پذیری کم طبقه بندی نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.