مقاله روغن ماهی و بررسی ارزش غذائی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روغن ماهی و بررسی ارزش غذائی آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روغن ماهی و بررسی ارزش غذائی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روغن ماهی و بررسی ارزش غذائی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روغن ماهی و بررسی ارزش غذائی آن :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
روغن ماهی منبع قابل دسترس آسانی از اسیدهای چرب پلی غیراشباع بلندزنجیر PUFAs بویژه اسیدهای چرب سری n-3 که عمدتا شامل cis-5و۸و۱۱و۱۴و۱۷ eicosapentaenoic acid EPA, C ٍ ) ۲۰:۵وcis-487810813816819-decosahexaenoic acid DHA, C20:6 هستند می باشد نقش این اسیدهای چرب درتغذیه و سلامت انسان بطور کامل شناخته شده است. این اسیدهای چرب پلی غیراشباع بنام تری گلیسریدها که همچنینتری آسیل گلیسرول هانیز نامیده میشود درروغنهای ماهی به میزان ۱۰تا۲۵درصد یافت می شود ماهیت و کمیت لیپیدهای ماهی براساس گونه و زیست گاه آنها متفاوت می باشد این به خوبی شناخته شدها ست که چربیهای ماهی منابع عمده ازچربی های پلی غیراشباع بویژه EPA DHAهستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.