مقاله تولید و بسته بندی محصولات پختی با استفاده از تکنولوژی اتمسفر تغییر یافته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید و بسته بندی محصولات پختی با استفاده از تکنولوژی اتمسفر تغییر یافته دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید و بسته بندی محصولات پختی با استفاده از تکنولوژی اتمسفر تغییر یافته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید و بسته بندی محصولات پختی با استفاده از تکنولوژی اتمسفر تغییر یافته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید و بسته بندی محصولات پختی با استفاده از تکنولوژی اتمسفر تغییر یافته :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
این مقاله مروری بر کاربرد تکنولوژی بسته بندی تحت اتمسفر تغییر یافته در محصولات پختی است.این بسته بندی مدت ماندگاری محصولات پختی را به میزان قابل توجهی افزایش داده وکیفیت اینمحصولات را در طی زنجیره توزیع تا مصرف در حد قابل قبولی حفظ می کند. استفاده از این تکنیک ۰۴ ، کاهش ضایعات اقتصادی این -% باعث افزایش مدت ماندگاری محصولات پختی به میزان ۰۴۴ محصولات، امکان توزیع محصول در مسافت های طولانی و افزایش کیفیت محصول بدون نیاز به نگهدارنده های شیمیایی می شود. در این مقاله پیرامون تجهیزات مورد نیاز در بسته بندی تحتاتمسفر تغییر یافته، مواد بسته بندی و تجهیزات مورد نیاز برای بسته بندی محصولات پختی بحث خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.