مقاله تولید محصولات جالیزی غنی از آهن و روی در راستای سلامتی مصرف کننده با احتیاط در مصرف کودهای فسفره در خاکهای سبک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید محصولات جالیزی غنی از آهن و روی در راستای سلامتی مصرف کننده با احتیاط در مصرف کودهای فسفره در خاکهای سبک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید محصولات جالیزی غنی از آهن و روی در راستای سلامتی مصرف کننده با احتیاط در مصرف کودهای فسفره در خاکهای سبک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید محصولات جالیزی غنی از آهن و روی در راستای سلامتی مصرف کننده با احتیاط در مصرف کودهای فسفره در خاکهای سبک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید محصولات جالیزی غنی از آهن و روی در راستای سلامتی مصرف کننده با احتیاط در مصرف کودهای فسفره در خاکهای سبک :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
فسفر یکی از عناصر غذایی ضروری برای رشد گیاهان به حساب می آید. این عنصر نقش مهمی در ذخیره و انتقال انرژی دارد و کمبود آن باعث کاهش عملکرد می گردد. مصرف مداوم کودهای فسفره سبب افزایش غلظت فسفر در خاک شده و این باعث بروز مسمومیت فسفر و کاهش غلظت عناصر روی و آهن در گیاه میگردد. در منطقه جیرفت و کهنوجبخش وسیعی از خاکهای تحت کشت هندوانه و خیار سبز دارای بافت سبک میباشند و کشاورزان هر ساله اقدام به مصرف مقدار قابل توجهی از کودهای فسفره مینمایند که این امر موجب کاهش کمی و کیفی محصول تولیدی میگردد، لذا مصرف این کود بایستی براساس نتایج آزمون خاک و برخی از خصوصیات خاک از جمله بافت خاک باشد. این تحقیق با کاربرد سطوح ۰،۳،۲،۳،۲۳۳،۲۳۳،۳ کیلوگرم کود سوپرفسفات تریپل در هکتار جهت بررسی تأثیر مقادیر مختلف فسفر بر کمیت و کیفیت محصول خیار در اراضی با بافت سبک و متوسط صورت گرفت. در سال اول نتایج نشان داد که در هر دو خاک به علت مقادیر کم فسفر قابل استفاده خاک با مصرف تا سطح ۲،۳ کیلوگرم کود سوپرفسفات تریپل در هکتار عملکرد محصول افزایش و در سطوح بالاتر کاهش یافت و در سال دوم آزمایش بیشترین میزان عملکرد مربوط به سطح ۲۳۳ کیلوگرم کود در هکتار بود و در سطوح بالاتر کاهش یافت. به طور کلی نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد مصرف بی رویه کودهای فسفره در خاک های سبک نه تنها سبب افزایش عملکرد محصولات جالیزی نشد بلکه غلظت آهن و روی در این محصولات را که برای سلامتی مصرف کننده مهم می باشند کاهش چشمگیری داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.