مقاله توسعه روش PROMETHEE II وکاربرد آن درصنعت موادغذایی مطالعه موردی درمحصول شیر استان البرز و قزوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله توسعه روش PROMETHEE II وکاربرد آن درصنعت موادغذایی مطالعه موردی درمحصول شیر استان البرز و قزوین دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توسعه روش PROMETHEE II وکاربرد آن درصنعت موادغذایی مطالعه موردی درمحصول شیر استان البرز و قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توسعه روش PROMETHEE II وکاربرد آن درصنعت موادغذایی مطالعه موردی درمحصول شیر استان البرز و قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توسعه روش PROMETHEE II وکاربرد آن درصنعت موادغذایی مطالعه موردی درمحصول شیر استان البرز و قزوین :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
روش نارتبه ای PROMETHEE II به نوعی توسعه یافته روش ELECTRE محسوب میگردد که برای شرایط مختلف تصمیم گیری خاص استفاده می شود این روش به شاخصهایی با مقادیر مطلق درتشکیل ماتریس تصمیم نیاز دارد درحالیکه دربرخی از مسائل تصمیم گیری مانند محصولات فسادپذیر این مقادیر دردست نبوده و مقادیر بازه ای دراختیار تصمیم گیرنده می باشددراین مقاله روش PROMETHEE II برای استفاده از مقادیر انحرافات از استانداردها بجایم قادیر بازه ای توسعه داده شده است که کاربرداین روش موجب تسهیل درارزش گذاری شیرومدیریت تولیددرکارخانجات لبنی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.