مقاله نقش بسته بندی و دما در رشد و بقاء پاتوژنهای بیماریزا در کاهو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش بسته بندی و دما در رشد و بقاء پاتوژنهای بیماریزا در کاهو دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش بسته بندی و دما در رشد و بقاء پاتوژنهای بیماریزا در کاهو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش بسته بندی و دما در رشد و بقاء پاتوژنهای بیماریزا در کاهو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش بسته بندی و دما در رشد و بقاء پاتوژنهای بیماریزا در کاهو :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
محصولات کشاورزی خام می توانند وسیله ای برای انتقال پاتوژنهایی باشند که قادر به ایجاد بیماریزایی در انسان شوند. در این مطالعه به بررسی بقاء و رشد پاتوژنهایی ماننداشرشیاکلی O157:H7 ، سالمونلا و لیستریا منوسیتوژنر در شرایط بسته بندی اتمسفری و دماهای مختلف نگهداری کاهو بسته بندی شده پرداخته شده است. همچنین به بررسی تغییرات pH و گازهای اتمسفری ]اکسیژن و دی اکسید کربن] و نیز به بررسی میکروارگانیسم های مزوفیل و سایکروفیل پرداخته شده است. بعد از آلوده سازی نمونه ها به پاتوژنهای مختلف، نمونه های کاهو در بسته بندیهای مختلف قرار داده و در دماهای ۲۲ و ۲ درجه سانتیگراد ذخیره سازی شدند. بعد از ۱۱ روز نگهداری در دمای ۲ درجه جمعیت اشرشیاکلی و سالمونلا به میزان ۱ لگاریتم ]هر لگاریتم برابر ۰۱ درصد می باشد] کاهش یافته است اما جمعیت لیستریا در تمامی بسته بندیها در دمای ۲ درجه ۱ لگاریتم افزایش یافته است. همچنین نگهداری نمونه ها در ۲۲ درجه باعث افزایش پاتوژنها بین ۴/۱۹-۲/۴۴لگاریتم بعد از ۳ روز شده است. باکتریهای سایکروفیل و مزوفیل دارای میزان رشد برابری در دماهای مختلف بودند ولی در در شرایط بسته بندی در هوای آزاد نسبت به شرایط اتمسفری دارای رشد بیشتری بودند. در شرایط نگهداری نمونه ها در دمای پایین رشد و زنده ماندن پاتوژنها متاثر از شرایط بسته بندی اتمسفری نبوده است. نتایج بدست آمده می تواند زنگ خطری باشد که بایستی شاخص های مورد اندازه گیری سالم بودن سبزیجات و میوه ها از نظر میکروبی اصلاح شوند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.