مقاله آسیب شناسی کالبدی – فضایی ناشی ازمهاجرت دربافت فرسوده بااستفاده ازgis مطالعه موردی؛بافت قدیم شهردزفول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آسیب شناسی کالبدی – فضایی ناشی ازمهاجرت دربافت فرسوده بااستفاده ازgis مطالعه موردی؛بافت قدیم شهردزفول دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آسیب شناسی کالبدی – فضایی ناشی ازمهاجرت دربافت فرسوده بااستفاده ازgis مطالعه موردی؛بافت قدیم شهردزفول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آسیب شناسی کالبدی – فضایی ناشی ازمهاجرت دربافت فرسوده بااستفاده ازgis مطالعه موردی؛بافت قدیم شهردزفول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آسیب شناسی کالبدی – فضایی ناشی ازمهاجرت دربافت فرسوده بااستفاده ازgis مطالعه موردی؛بافت قدیم شهردزفول :

تعداد صفحات:۲۶
چکیده:
ساخت و سیمای کالبدی – فضایی شهر بازتابی از ساختار جمعیتی و اجتماعی-اقتصادی ساکنان آن میباشد. امروزه این ساختار کالبدی در بافت قدیم که نقش هویت بخشی شهرها را برعهده دارد، در پی تحولات ساخت اکولوژی اجتماعی ناشی از نوسانات جمعیتی و پراکنش نامتعادل و نامتوازن جمعیت آسیبپذیر گردیده است. بر مبنای طرح مسئله، فرض تحقیق آن است که به نظر میرسد بین جابجاییهای جمعیتی (مهاجرت) بافت قدیم شهر با تسریع روند فرسودگی کالبدی- فضایی بافت قدیم رابطه معناداری وجود دارد. روش تحقیق تحلیلیتوصیفی بوده و روش گردآوری اطلاعات، بهصورت کتابخانهای و برداشتهای میدانی(پرسشنامه، مصاحبه و پیمایش) می باشد. یافته های تحقیق نشان میدهد که به دلیل تغییر در ساختار جمعیتی ناشی از جریانات مهاجرتی، از یک طرف رابطه بین توده و فضا به هم خورده و فشار زیادی بر فضای بافت را موجب شده و از طرف دیگر با جایگزین شدن مهاجرین جدید، فاصله طبقاتی افزایش یافته و باعث ناپایداری و آسیبهای فرسایشی و ساختاری فضاهای کهن شهر شده است. نتیجه حاصل از تحلیل آن است که جانشین شدن اقشاری با پایگاه اجتماعی-اقتصادی نازل به جای شهروندان متمکن و اصیل بافت قدیم، باعث بروز مشکلات و آسیبهای کالبدی-فضایی در بافت گردیده و نهایتاً باعث شده تا روند فرسودگی و پژمردگی بافت در یک چرخه بسته قرار گیرد. در پایان با توجه به یافتههای پژوهش راهکارهایی اساسی ارائه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.