مقاله مواد غذایی سین بیوتیک غذاهای عملگر و امنیت غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مواد غذایی سین بیوتیک غذاهای عملگر و امنیت غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مواد غذایی سین بیوتیک غذاهای عملگر و امنیت غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مواد غذایی سین بیوتیک غذاهای عملگر و امنیت غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مواد غذایی سین بیوتیک غذاهای عملگر و امنیت غذایی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
بانک جهانی در سال ۶۸۹۱ امنیت غذایی را به تعریف » دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم « صورت کرد. در زمینه غذا و بیماری های متابولیکی، مطالعات سه روند تعیین کننده شامل افزایش چشم گیر مصرف چربی در جامعه، افزایش سریع مرگ و میر ناشی از بیماری های قلب و عروق و در نهایت اضافه وزن و چاقی بویژه در زنان میانسال را نشان می دهد. این مشکلات توجه بیشتر به مصرف مواد غذایی خاص نظیر غذاهای رژیمی و عملگرا را توجیه می کند، به عبارتی امنیت غذایی مصرف کننده از یک دیدگاه تحت تأثیر این مواد قرار دارد. پروبیوتیک ها به عنوان میکروارگانیسم هایی که در مقادیر کافی خواص سلامت بخش بر روی میزبان می گذارند، معرفی شده اند. محصولات غذایی پروبیوتیک جزء غذاهای عملگرا)فراسودمند یا فراویژه( می باشند. مهمترین خواص سلامت بخش پروبیوتیک ها شاملِ تحریک و ارتقاء سیستم ایمنی بدن، کاهش سطح کلسترول سرم خون، بهبود هضم لاکتوز، سنتز ویتامین ها ، جلوگیری از انواع سرطان بویژه سرطان روده بزرگ و افزایش ارزش تغذیه ای است. پری بیوتیک ها مواد مغذی غیر قابل هضمی هستند که با تحریک رشد یا فعالیت یک یا تعداد محدودی از باکتری ها در روده بزرگ اثرات سلامتی بخش روی میزبان می گذارند. حضور همزمان میکروارگانیسم های پروبیوتیک و مواد پری بیوتیک منجر به تولید ماده غذایی سین بیوتیک می گردد. در نتیجه می توان گفت که مصرف مواد غذایی سین بیوتیک به دلیل حضور همزمان پروبیوتیک ها و ترکیبات پری بیوتیک میزبان را از مزایای سلامتی بخش بهره مند ساخته و امنیت غذایی را در جامعه به همراه دارد. بهبود کیفیت،اطلاع رسانی گسترده و دقیق در مورد مزایای سلامتی بخش و مصرف مکرر و کافی مواد غذایی سین بیوتیک نقش بسیار زیادی در دستیابی امنیت غذایی خواهد داشت .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.