مقاله مروری نقادانه بر محصولات پروبیوتیک گیاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مروری نقادانه بر محصولات پروبیوتیک گیاهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری نقادانه بر محصولات پروبیوتیک گیاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری نقادانه بر محصولات پروبیوتیک گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مروری نقادانه بر محصولات پروبیوتیک گیاهی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
با افزایش آگاهی محققان از اثرات مثبت غذاهای پروبیوتیک به عنوان غذاهای عملگرا بر افزایش سلامت انسان، این امر باعث ایجاد علاقه نسبت به ساخت غذاهای عملگرا ی نوین شده است . علاو ه بر محصولات لبنی تخمیر شده که هنوز متداول ترین مسیرها برای انتقال پروبیوتیک ها به انسان باقی مانده اند ، شبکه های غذایی دیگر مانند میوه ها و سبزیجات ، عملکردی نوید بخش به عنوان منابع و حاملان گونه های پروبیوتیک دارند. در این مقاله سعی شده است رویکردی آسیب شناسانه به برخی از آخرین کارهای انجام شده در زمینه ی تولید مواد پروبیوتیک گیاهی اتخاذ گردد. توجه به این رویکرد از سوی محققان و صنعتگران کشور می تواند زمینه ساز انتخابی هوشمندانه جهت تولید و توسعه ی غذاهای عملگرای بومی با در نظر گرفتن علم روز دنیا برای رسیدن به امنیت غذایی پایدار جامعه در آینده باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.