مقاله مروری بر مدلسازی های انتقال جرم و حرارت در مورد سرخ کردن مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر مدلسازی های انتقال جرم و حرارت در مورد سرخ کردن مواد غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر مدلسازی های انتقال جرم و حرارت در مورد سرخ کردن مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر مدلسازی های انتقال جرم و حرارت در مورد سرخ کردن مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر مدلسازی های انتقال جرم و حرارت در مورد سرخ کردن مواد غذایی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
مساله انتقال حرارت و جرم همزمان، سرخ کردن را به یکی از مشکل ترین عملیات های واحد قابل درک تبدیل می کند. طی فرایند سرخ کردن، انتقال جرم شامل از دست دادن رطوبت و جذب روغن است. بخار آب به خارج ماده و روغن به درون ماده انتقال می یابند. بسیاری از مطالعات منتشر شده بین محتوای رطوبت با ریشه دوم زمان سرخ کردن همبستگی مشاهده کرده اند. یک مدل ساده ریاضی بر اساس خشک شدن موئینگی مواد متخلخل برای سرخ کردن توسعه داده شده است. جذب روغن طی سرخ کردن مواد غذایی باید به دلایل سلامتی کاهش یافته و این مساله یک نگرانی عمده در صنعت مواد غذایی است. گرچه بعضی از مدل های موجود می توانند رفتار آب و گرما را در مواد غذایی در طول فرایند سرخ کردن پیش بینی کنند، فقط تعداد کمی از مطالعات در مورد جذب روغن انجام شده است. مدلسازی جذب روغن پیچیده است زیرا بیش از یک مکانیسم ممکن است در جریان کلی دخالت داشته باشند و دخالت مکانیسم های مختلف ممکن است با پیشرفت فرآیند سرخ کردن تغییر کند. در یک مدل بیان شده است که مکش روغن فقط زمانی که یک فشار مثبت و نیروی محرک ایجاد شود، آغاز می شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.