مقاله مدیریت حرارتی برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت حرارتی برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت حرارتی برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت حرارتی برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت حرارتی برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
نگهداری مواد غذایی در شرایط سرد و درحه حرارت پایین همراه با کل مدت زمان عرضه به بازاربرای جلوگیری از فساد فرآوردهای غذایی و افزایش طول مدت ذخیره مواد، ضروری و حیاتی است.علیرغم تلاشهای صورت گرفته از سوی تولید کنندگان فرآورده های غذایی عرضه کالا در شرایط درجه حرارت بالا و اغلب در طول ذخیره و حمل آنها از کارخانه برای رسیدن به دست مصرف کننده هاصورت می پیرد. این تغییرات در زنجیره هوای سرد و دمای پایین منجر به تغییرات زیانبار و خسارت فرآورده های غذایی می شود . این تحقیق متودولوژی اتخاذ ساختارهای تجزیه میکرو، نانو وساب میکرو را با محوریت Zein ( نوعی پروتئین گیاه ذرت( و دودکان dode cane پارافین pcm که از دمای انتقال ۰۱ درجه برخوردار است را بهینه سازی می کند نتایج نشان می دهد که dode cane می تواند به طور کامل درماتریکس Zein تحت شرایط متفاوت تجزیه شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.