مقاله مدلسازی خشک کردن حلقه های پیاز با استفاده از ترکیب هوای داغ و مایکروویو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
19 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی خشک کردن حلقه های پیاز با استفاده از ترکیب هوای داغ و مایکروویو دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی خشک کردن حلقه های پیاز با استفاده از ترکیب هوای داغ و مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی خشک کردن حلقه های پیاز با استفاده از ترکیب هوای داغ و مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی خشک کردن حلقه های پیاز با استفاده از ترکیب هوای داغ و مایکروویو :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
چالش عمده در طی خشک کردن مواد غذایی به منظور کاهش رطوبت مواد به سطح مورد نظر بدون از دست دادن مقدار قابل توجهی از عطر ، طعم ،رنگ ، مزه و مواد مغذی است. خشک کردن باعث افزایش ماندگاری محصول ، کاهش هزینه های بسته بندی و حمل و نقل می شود. هدف از این پژوهش بررسی داده های آزمایشگاهی مربوط به خشک کردن پیاز با استفاده از آون و مایکروویو و مدلسازی این فرآیند است. برای انجام عمل خشک کردن از سه دمای مختلف آون ) ۶۰ ۷۰ ۸۰درجه و ۵ توان مایکروویو ۱۰۰و۳۰۰و۵۰۰و۸۰۰و۱۰۰۰ وات به عنوان متغیر استفاده گردید و مدل های تجربی خشک کردن جهت برازش با داده های آزمایشگاهی بدست آمده در نظر گرفته شد . این داده ها با ۰ مدل تجربی متفاوت )پیج، نیوتن، هندرسون و پابیس، میدیلی کوک، دو جمله ای، ورما ، وانگ و سینگ، لگاریتمی( برازش شدند که از بین این مدل ها مدل پیج برای آون و همچنین مدل ورما و پیج برای مایکروویو بالاترین R2 و کمترین ۲ ، RMSE و MBE را دارا بودند. همچنین مقادیر ثابت برای هر مدل جداگانه به دست آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.