مقاله گیاه گزنه وکاربزدآن درصنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گیاه گزنه وکاربزدآن درصنایع غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گیاه گزنه وکاربزدآن درصنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گیاه گزنه وکاربزدآن درصنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گیاه گزنه وکاربزدآن درصنایع غذایی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
یکی ازمهمترین مشکلاتی که درصنعت غذا وجود دارد استفاده ازنگهدارنده های سنتتیک می باشد استفاده ازترکیبات طبیعی درفرایند نگهداری موادغذایی ومحافظت آنها ازواکنشهای شیمیایی تخریب کننده با آلودگی میکروبی به عنوان محافظ ثانویه مطرح است ترکیبات فنلیک موجود دراسانس برخی گیاهان نیز به عنوان نگهدارنده های ثانویه شناخته شدها ست درمناطق مختلف کشور ما گیاهان مختلف با قابلیت های مختلف وجود دارند یکی از مهمترین گیاهان درمنطقه جنگلی و کوهپایه ای شمال ایران گزنه می باشد گزنه یکی از داروهای گیاهی است که ازدیرباز دربسیاری ازکشورهای آسیایی و اروپایی و آمریکایی از خواص درمانی آن استفاده شده است گزنه Nettle گیاهی است که از ساقه ریشه و برگهای آن برای درمان بیماریها بهره گرفته می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.