مقاله کاهش جذب روغن در سیب زمینی نیمه آماده با استفاده از پوشش های خوراکی بر پایه نشاسته سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاهش جذب روغن در سیب زمینی نیمه آماده با استفاده از پوشش های خوراکی بر پایه نشاسته سیب زمینی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش جذب روغن در سیب زمینی نیمه آماده با استفاده از پوشش های خوراکی بر پایه نشاسته سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش جذب روغن در سیب زمینی نیمه آماده با استفاده از پوشش های خوراکی بر پایه نشاسته سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش جذب روغن در سیب زمینی نیمه آماده با استفاده از پوشش های خوراکی بر پایه نشاسته سیب زمینی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در این پژوهش از دو نوع پوشش که از نشاسته خام و اکسید شده سیب زمینی در غلظت های ۵ و ۱۱ درصد تهیه شده بودند، برای کاهش جذب چربی در خلال های سیب زمینی استفاده شد. از گلیسرول به عنوان پلاستی سایزر با نسبت ۰۱ به ۲۱ و ۵۱ به ۵۱ )نشاسته گلیسرول(، برای تهیه پوشش ها استفاده شد. خلال ها به مدت ۱ دقیقه در پوشش ها غوطه ور شده و پس از خشک کردن -پوشش روی خلال در آون، در دمای ۱۷۱ درجه سانتی گراد و در مدت ۶ دقیقه، با سرخ کن خانگی سرخ شدند. خلال های پوشش داده نشده به عنوان نمونه شاهد در نظر گرفته شدند. آنالیزهای چربی و رطوبت نشان داد که رابطه مستقیمی بین میزان چربی و از دست رفتن رطوبت در خلال ها وجود دارد. نتایج نشان داد که خلال های پوشش داده شده با نشاسته اکسید شده در غلظت ۱۱ درصد و نسبت نشاسته و گلیسرول ۰۱ به ۲۱ ، بالاترین میزان رطوبت و کمترین میزان جذب روغن را نشان دادند. و کمترین میزان رطوبت و بیشترین میزان جذب روغن مربوط به خلال های تهیه شده از نشاسته اکسید شده با غلظت ۵ درصد و میزان نشاسته به گلیسرول ۵۱ به ۵۱ بود. در آزمون بافت و آزمون های حسی هم خلال های پوشش داده شده با نشاسته اکسید شده با غلظت ۱۱ درصد و نسبت نشاسته به گلیسرول ۰۱ به ۲۱ خصوصیات مطلوبتری در مقایسه با سایر نمونه ها نشان دادند. نتایج این پژوهش نشان داد که استفاده از پوشش های نشاسته اکسید شده تاثیر بیشتری در کاهش جذب چربی و افزایش محتوی رطوبتی نسبت به پوشش های نشاسته خام داشت و آنالیز آماری هم نشان داد که این اختلافات معنی دار می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.