مقاله کاربرد میدان های الکتریکی پالسی در پاستوریزاسیون شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد میدان های الکتریکی پالسی در پاستوریزاسیون شیر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد میدان های الکتریکی پالسی در پاستوریزاسیون شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد میدان های الکتریکی پالسی در پاستوریزاسیون شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد میدان های الکتریکی پالسی در پاستوریزاسیون شیر :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
تکنولوژی میدان های پالس الکتریکی یکی از نوید بخش ترین روش های غیرحرارتی نگهداری مواد غذایی است. علاقه مندی بهه اهاربرد م یه دان هها یپالس الکتریکی ) PEF3 ( در تولید و نگهداری شیر اخیرا افزایش یافته است. علاوه بر افزایش تخریب میکروبی، گزارش شده است ک میدان های پالس الکتریکی انعقاد اسیدی یا رنینی شیر را بهبود می بخشد، بدون اینکه اثرات تخریبی روی ویژگی های ایفی مثل طعم، مزه، ویتامینها و مواد مغذی آن داشته باشد. ویژگی های این روش باعث شد اه ااربردهای فراوانی در صنعت شیر به منظور فراهم اردن ایمنی میکروبی، تولید محصولات شیری اهه امترین فرایند بر روی انها اعمال شده و توسعه محصولات شیری جدید با ارزش حسی و تغذایه ای بالا، بافت خوب و بی نظیر و افهزا یش مهدت زمهان ماندگاری این محصولات را دارا باشد. هدف از این تحقیق بررسی فرآیند میهدان پهالس الکتریکهی و اهاربرد آن بهه عنهوان یهی روش غیرحرارتهی در پاستوریزاسیون شیر می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.