مقاله کاربرد سنسورهای دی اکسیدکربن دربسته بندیهای هوشمندموادغذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد سنسورهای دی اکسیدکربن دربسته بندیهای هوشمندموادغذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد سنسورهای دی اکسیدکربن دربسته بندیهای هوشمندموادغذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد سنسورهای دی اکسیدکربن دربسته بندیهای هوشمندموادغذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد سنسورهای دی اکسیدکربن دربسته بندیهای هوشمندموادغذایی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
امروزه تقاضا برای غذاهای سالم و با کیفیت بالا و همچنین تغییرات درسلایق مصرف کنندگان منجر به توسعه روشهای ابتکاری و جدید درتکنولوژی بسته بندی موادغذایی شده است یکی ازاین روشهای توسعه یافته تکنولوژی بسته بندی هوشمند موادغذایی است بسته بندی هوشمند توانایی نظارت و انتقال اطلاعات را درمورد کیفیت موادغذایی دارد همچنین این فناوری به ردیابی تاریخ یک محصول ازطریق نقاط بحرانی درزنجیره تامین موادغذایی کمک می کند بطورکلی افزایش سطح گازCO2 نخستین شاخص فسادموادغذایی دربسته بندی موادغذایی می باشد بنابراین نگهداری گاز CO2 درسطح مطلوب برای جلوگیری از فساددرغذاهای بسته بندی شده با اتمسفر اصلاح شده MAP ضروری می باشد بنابراین سنسورCO2 تعبیه شده دربسته بندی موادغذایی می تواند نقش نظارتی موثری برکیفیت محصول تا رسیدن به دست مصرف کننده ایفا کند اگرچه تاکنون پیشرفت های زیادی درزمینه توسعه سنسورهای نظارتی CO2 صورت گرفته است اما بسیاری ازآنها برای کاربردهای بسته بندی موادغذایی سازگار نیستند و دارای محدودیت هایی مانند هزینه بالای تجهیزات بزرگی و انرژی مورد نیاز ورودی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.