مقاله کاربرد ریز پوشانی در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد ریز پوشانی در صنایع غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد ریز پوشانی در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد ریز پوشانی در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد ریز پوشانی در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در سال های اخیر محصولات پروبیوتیکی مورد توجه خاصی قرار گرفته اند. گزارشات متعددی در ارتباط با قابلیت حیات ضعیف باکتری های پروبیوتیک در این محصولات وجود دارد.علاوه بر این، بقای این باکتری ها در سیستم معده ورود انسان سؤال برانگیز است. تهیه سلول های زنده پروبیوتیک همراه با یک مانع فیزیکی در برابر شرایط نامطلوب زیست محیطی رویکردی است که در حال حاضر به صورت قابل ملاحظه ای مورد توجه قرار گرفته است. استفاده از اجزای ریزپوشانی شده در چند سال گذشته به طور قابل توجهی افزایش یافته است. که این افزایش ناشی از عوامل متعددی است، اما عامل اصلی به دلیل افزایش آگاهی درباره منافع حقیقی که توسط اجزای ریزپوشانی شده حاصل می شود می باشد و می تواند سبب توسعه محصولات جدید و بتراود. واضح است که این روش نمی تواند نوش دارویی برای همه مشکلات ارائه دهد اما خواصی دارد که از مسیر دیگری حاصل نمی شود. راحتی بیشتر و کاهش هزینه های بسته بندی ممکن است برای جبران هزینه ریزپوشانی کردن استفاده شود. این مقاله روی تکنیک های مورد استفاده در ریز پوشانی کردن پروبیوتیک ها برای افزایش قابلیت حیات آن ها در هنگام تخمیر، فرایند و استفاده در محصولات تجاری تمرکزمی کند. ریز پوشانی باکتری های پروبیوتیک می تواند برای افزایش قابلیت حیات و همچنین به منظور انتقال به مجرای معده استفاده شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.