مقاله کاربرد تکنولوژی غشایی دراصلاح آنزیمی ساختارچربی ها و روغنهای خوراکی وامولسیفیکاسیون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد تکنولوژی غشایی دراصلاح آنزیمی ساختارچربی ها و روغنهای خوراکی وامولسیفیکاسیون دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد تکنولوژی غشایی دراصلاح آنزیمی ساختارچربی ها و روغنهای خوراکی وامولسیفیکاسیون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد تکنولوژی غشایی دراصلاح آنزیمی ساختارچربی ها و روغنهای خوراکی وامولسیفیکاسیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد تکنولوژی غشایی دراصلاح آنزیمی ساختارچربی ها و روغنهای خوراکی وامولسیفیکاسیون :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
پس ازتصفیه روغن به منظور دستیابی به محصولی با خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مطلوب نقطه ذوب پلاستیسیته زمان ماندگاری و ; با فرایند های مرسوم هیدروژناسیون و اینتراستریفیکاسیون روغن را فراوری می نمایند یک راهکار جایگزین این روشها استفادهاز لیپازها درحلال های آلی به منظور انجام واکنشهای هیدرولیز و اینتراستریفیکاسیون دریک راکتور غشایی است با استفاده از فرایند غشایی علاوه برصرفه جویی زیاد درهزینه های انرژی از دماهای به مراتب پایین ترین برای انجام واکنشها استفاده م یکنیم که این سبب کاهش آسیب های حرارتی به روغن می شود دراین مقاله مکانیسم عمل و کاربرد بیوراکتورهای غشایی نظیر سیستمهای راکتورغشایی دوفازی سیستم های راکتور غشا امولسیون و سیستم های راکتور غشایی تک فازی و نیز مزایا و معایب این سیستم ها نسبت به هم مورد بررسی قرارگرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.