مقاله کاربرد ترانس گلوتامیناز به عنوان افزودنی ایمن در بهبود ویژگیهای کیفی ماست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد ترانس گلوتامیناز به عنوان افزودنی ایمن در بهبود ویژگیهای کیفی ماست دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد ترانس گلوتامیناز به عنوان افزودنی ایمن در بهبود ویژگیهای کیفی ماست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد ترانس گلوتامیناز به عنوان افزودنی ایمن در بهبود ویژگیهای کیفی ماست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد ترانس گلوتامیناز به عنوان افزودنی ایمن در بهبود ویژگیهای کیفی ماست :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به ایجاد اتصال عرضی درون و بین مولکولی در پروتئین ها می انجامد که انجام این واکنش ها به ,۲ ,۱ , ۲ EC واکنش های کاتالیتیکی آنزیم ترانس گلوتامیناز) ۱۳ ترتیب با اتصال باقی مانده های گلوتامیل و لیزین در یک مولکول پروتئین و یا در دو مولکول پروتئینی مختلف بستگی دارد. پیوند کوالانسی تشکیل شده بین گلوتامیل( لیزین می باشد. این آنزیم می تواند در صنایع شیر و فراورده های آن مانند تولید – ( باقی مانده های گلوتامیل و لیزین، یک اتصال ایزوپپتیدی ماست بدون چربی، بهبود پایداری شیر در برابر تیمار های متعدد و تولید پنیر استفاده شود. این مقاله مروری به بررسی مکانیسم، ویژگی ها و کاربردهای مهم آنزیم ترانس گلوتامیناز به عنوان یک افزودنی ایمن و جایگزین افزودنی های شیمیایی در صنایع شیر و فراورده های آن پرداخته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.