مقاله هطالعه تاثیرات ضذ هیکروبی پوشش فیلن های نانونقره بر علیه باکتری های کلی فرم در فیله هرغ در دهای یخچالی۱±۳


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله هطالعه تاثیرات ضذ هیکروبی پوشش فیلن های نانونقره بر علیه باکتری های کلی فرم در فیله هرغ در دهای یخچالی۱±۳ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله هطالعه تاثیرات ضذ هیکروبی پوشش فیلن های نانونقره بر علیه باکتری های کلی فرم در فیله هرغ در دهای یخچالی۱±۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هطالعه تاثیرات ضذ هیکروبی پوشش فیلن های نانونقره بر علیه باکتری های کلی فرم در فیله هرغ در دهای یخچالی۱±۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله هطالعه تاثیرات ضذ هیکروبی پوشش فیلن های نانونقره بر علیه باکتری های کلی فرم در فیله هرغ در دهای یخچالی۱±۳ :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
فیله مرغ تازه به دلیل ترکیبات مغذی تشکیل دهنده اش یک محصول با فسادپذیری بالا می باشد درشرایط بسته بندی معمولی عمر نگهداری فیله مرغ دریخچال بواسطه رشد باکتریها بخصوص کلیفرم ها و سرماگراها محدود می باشد اخیرا تمایل برای استفاده از ریزذرات نقره بهدلیل خواص ضدمیکروبی دربسته بندی غذا افزایش یافته است این مطالعه به منظور ارزیابی تاثیرات ضدمیکروبی بسته بندی نانونقره دردمای یخچالی ۱±۳ برروی گوشت فیله مرغ انجام گرفته است فیله مرغ دردو نوع بسته بندی با فیلم حاوی ذرات نقره و بسته بندی معمولی تهیه قرار داده شد با استناد برنتایج بدست آمده می توان بسته بندی نانونقره را یک جایگزین مناسب برای بسته بندی محصولات زودفاسد همچون فیله مرغ دانست

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.