مقاله بررسی اثر ویتامین c و DATEM بر خواص بافت سنجی نان سنگک با استفاده از طرح مرکب مرکزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ویتامین c و DATEM بر خواص بافت سنجی نان سنگک با استفاده از طرح مرکب مرکزی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ویتامین c و DATEM بر خواص بافت سنجی نان سنگک با استفاده از طرح مرکب مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ویتامین c و DATEM بر خواص بافت سنجی نان سنگک با استفاده از طرح مرکب مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ویتامین c و DATEM بر خواص بافت سنجی نان سنگک با استفاده از طرح مرکب مرکزی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
نان سنگک از گذشته های دور تا کنون به عنوان یکی از اصلی ترین نان های مورد استفاده ایرانیان بوده است و به عقیده بسیاری از کارشناسان این نان به عنوان برترین نان از لحاظ تغذیه ای شناخته شده اما همچنان بحث ماندگاری این نان مورد توجه محققین کشورمان بوده است به این جهت ادامه تحقیقات در این زمینه لازم و ضروری می باشد. هدف از انجام این تحقیق بررسی دو افزودنی اسید آسکوربیک و دی استیل تارتاریک استر منو گلیسرید) DATEM در فرمولاسیون آرد مورد استفاده در تهیه نان سنگک بود بر این اساس اسید آسکوربیک در محدوده ۰/۱تا۰/۵درصد وDATEM در محدوده ۰/۲تا۰/۶درصد استفاده شد. در این تحقیق از آزمون بافت سنجی از نوع کششی به روش فشار پروب استوانه ای با قطر ۲ میلی متری آلومینیومی بر روی پایه مخصوص دارای سوراخ با قطر ۴ میلی متر استفاده شد. نتایج نشان داد با افزایش درصد اسید آسکوربیک وامولسیفایر DATEM فاکتورهای مورد بررسی در آزمون بافت سنجی افزایش معنی داری پیدا کرد ) P<0.01

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.