مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس خارمشک بر باسیلوس سابتیلیس در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس خارمشک بر باسیلوس سابتیلیس در شرایط آزمایشگاهی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس خارمشک بر باسیلوس سابتیلیس در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس خارمشک بر باسیلوس سابتیلیس در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس خارمشک بر باسیلوس سابتیلیس در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
خارمشک با نام علمی Echinophora platyloba یکی از گیاهان علفی یکساله از خانواده چتریان است. ۹ گونه از این گیاه در کشورهای مختلف شناسایی شده است که فقط ۴ گونه آن در ایران وجود دارد که در بعضی از نواحی استان خراسان رضوی مخصوصا ارتفاعات تربت حیدریه به شکلخودرو رشد می کند. خارمشک در قدیم به شکل سنتی در فراورده های غذایی از جمله ماست و دوغ به عنوان طعم دهنده مورد استفاده قرار می گرفته و اثرات ضد میکروبی و ضد قارچی از این گیاه گزارش شده است. بنابراین هدف از انجام این پژوهش بررسی اثر اسانس خارمشک به عنوان یک گیاه بومی بر باکتری باسیلوس سابتیلیس بود. تاثیر ضد میکروبی این اسانس توسط روش میکروپلیت و دیسک دیفوژیون بررسی گردید. نتایج نشان داد که MIC این گیاه بر روی ساکارومایسس سروزیه ۰۵/۰ میلی گرم بر میلی لیتر است و حتی در غلظت های بالاتر رشد میکروارگانیسم را به صفرمی رساند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.