مقاله بررسی اثر اسید آسکوربیک و DATEM روی خصوصیات رئولوژیکی خمیر نانوایی به کمک روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر اسید آسکوربیک و DATEM روی خصوصیات رئولوژیکی خمیر نانوایی به کمک روش سطح پاسخ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر اسید آسکوربیک و DATEM روی خصوصیات رئولوژیکی خمیر نانوایی به کمک روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اسید آسکوربیک و DATEM روی خصوصیات رئولوژیکی خمیر نانوایی به کمک روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر اسید آسکوربیک و DATEM روی خصوصیات رئولوژیکی خمیر نانوایی به کمک روش سطح پاسخ :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
آرد گندم دارای پروتئین های مختلفی است که مهمترین آن گلوتن می باشد و در هنگام تشکیل خمیر و تهیه نان این پروتئین و نحوه ایجاد پیوند که از نوع دی سولفیدی می باشد اهمیت بسیاری پیدا می کند لذا استفاده از مواد مجاز جهت بهبود این پیوندها همیشه مورد توجه بوده است. هدف ازاین تحقیق بررسی تاثیر دو ماده اسید آسکوربیک و دی استیل تارتاریک استر منو گلیسرید) DATEM ( در تهیه خمیر آرد با درجه استخراج ۵۸ % و در محدوده۰/۱تا۰/۵و۰/۲تا۰/۶درصد به ترتیب بود. نتایج نشان داد با افزایش درصد اسید آسکوربیک و امولسیفایرDATEMبه طور معنی داریمیزان فاکتور های رئولوژیکی خمیر) مقاومت و کشش( افزایش معنی داری پیدا کرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.