مقاله امولسیفایرها بهعنوان کاهش دهنده چربی درموادغذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امولسیفایرها بهعنوان کاهش دهنده چربی درموادغذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امولسیفایرها بهعنوان کاهش دهنده چربی درموادغذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امولسیفایرها بهعنوان کاهش دهنده چربی درموادغذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امولسیفایرها بهعنوان کاهش دهنده چربی درموادغذایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
امولسیون شامل یک سیستم ناهمگن است که متشکل از دومایع غیرقابل اختلاط است که یکی ازاین مایعات دردیگری بصورت قطه هایی با قطربالاتر از۰/۱ میکرومتر پراکنده شده است امولسیفایرها لایهنازک یا پهنی برروی سطح ایجاد می کنند که ازطریق هیدراسیون ویسکوزیته خمیر را افزایش میدهند و ساختارهای ایجاد شده از طریق پلی ساکاریدها یا پروتئین ها را نرم یا ضعیف می کند نتایج نشان داد که بیشترین تاثیر نرم کنندگی درخمیر بیسکوئیت مربوط به استراسید سوکسینیک می باشدو استرپلی گلیسرول و استراسید تارتاریکتاثیر متوسطی برنرم کردن بیسکوئیت ها دارند ولی استراسید لاکتیک هیچ تاثیر برنرم شدن بیسکوئیت ها ندارد استفاده از امولسیفایر ها منجر به کاهش استفاده ازچربیها و روغن هادربستی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.